Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/19 anonim válasza:
Az a gáz hogy megkérdezel ilyesmit.
3/19 A kérdező kommentje:
Miért?
2013. jún. 15. 16:53
4/19 anonim válasza:
Igen, nagyon gáz, hogy ilyen fiatalon testileg és lelkileg érelenül még nem létesítettél kapcsolatot.
Rohadtul unom az ilyen kérdéseket, ELEGEM VAN!!!!!!
Bakker, még ott a tojáshéj a fenekeden egyáltalán minek kellene csókolóznod? Tanulj, olvass, viháncolj a barátnőiddel, tedd büszkévéa szüleid, hogy jól tanulsz és kész.
Még várj 2-3 évet, akkor van az ideális kor, hogy elkezdjünk nézelődni a másik nem felé.
5/19 anonim válasza:
Tőled idősebbként szintén nem csókolóztam még, de nem érzem gáznak. Egyéb kérdés? Fölöslegesen aggódsz :)
6/19 anonim válasza:
Minden egyes nap van legalább 22 ilyen kérdés.
13 évesen zavarja, hogy szűz és hasonlók. Bakker, ti sosem olvassátok a gyakorit?
Akkor nem kellene feltenni újra és újra.
8/19 A kérdező kommentje:
Négyes, figyelj:én nagyon jól teljesítek a suliban, mindig első tanuló vagyok, sok versenyen veszek részt, rengeteget olvasok, biciklizek a szabadidőmben, sokat vagyok együtt barátnőimmel, akik közül már sokan túlestek az első csókon....ezért van ez a nagy dilemma!
2013. jún. 15. 17:06
10/19 anonim válasza:
16 évesen nem csókolóztam még.. szóljatok mán' nekem is hogyha gáz légyszi!.. köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!