Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mivan akkor ha egy lány nekrofil?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivan akkor ha egy lány nekrofil?

Figyelt kérdés
akkor a fiunak már nem áll fel, meg a lány nemtudja megkurni a srácot. ilyenkor mivan? :DDDD
2009. okt. 13. 21:09
1 2
 11/20 anonim válasza:
Ha a csávó fulladásos halált halt, akkor feláll neki. Ezután a csajnak már nyert ügye van. Legalábbis egy darabig.
2010. febr. 12. 19:45
 12/20 anonim ***** válasza:
Ezt nem értem. Aki mondjuk vízbe fullad, annak feláll? Miért? Erről még nem hallottam.
2010. márc. 1. 22:21
 13/20 anonim válasza:
48%
Mi van akkor ha a nekrofil lány halott nökhöz vonzódik mert olyan is van ám.ez egy abnormális pschihés betegség eltorzult vágy az agyban termelödö hormonok felborulása.magam is ezzel küzdök.mindenesetre egy jó orvos segíthet.
2010. ápr. 17. 11:08
 14/20 anonim válasza:
Hmm mindenesetre elég érdekes válaszok érkeztek xD és mi van a vizihullával? xD
2011. máj. 4. 20:42
 15/20 Selim a trolloló ***** válasza:
Én egy halott vagyok. Nem akarsz megerőszakolni? :D
2012. máj. 2. 17:11
 16/20 anonim ***** válasza:
Keress magadnak egy vámpírt, mint az Alkonyat filmekből megtudhattuk, azoknak bizony feláll :DD
2013. máj. 19. 09:42
 17/20 ivilicious ***** válasza:
ha függőleges helyzetben hal meg a pasi,akkor merev marad a pénisze
2013. jún. 27. 12:13
 18/20 anonim ***** válasza:
én látam filmet hogy nő vitt fel hullát mivel a hulla már régg oszlásnak indult valami hihetetlen undoritó és nyálkás volt persze a nőt nem zavarta simán nyalogata a száját
2013. júl. 17. 17:48
 19/20 anonim ***** válasza:

Hat en lattam egy filmet, a Nekromantikot. Ott a no egy finom vizihullaval kozosult, ami mar tobb hetes/ honapos volt, de ot nem zavarta, azt csinalta hogy a hulla nemiszerve helyere egy vascsovet rakott, es elvezte a gyonyort. Biztos total izgi lehetett...

Szoval ok szerintem annyira nem a szexre mennek, ez csak olyan mintha vagy valakivel es vele erzed amit massal nem, nem feltetlen csak szexet. Bar nem tudom nem ismerek nekrofilokat, hogy mit csinalnak igazabol ilyenkor :D

2014. márc. 25. 19:14
 20/20 anonim ***** válasza:
lehet azt nyalogatni is...
2015. márc. 16. 22:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!