Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivan akkor ha egy lány nekrofil?
Figyelt kérdés
akkor a fiunak már nem áll fel, meg a lány nemtudja megkurni a srácot. ilyenkor mivan? :DDDD2009. okt. 13. 21:09
11/20 anonim válasza:
Ha a csávó fulladásos halált halt, akkor feláll neki. Ezután a csajnak már nyert ügye van. Legalábbis egy darabig.
12/20 anonim válasza:
Ezt nem értem. Aki mondjuk vízbe fullad, annak feláll? Miért? Erről még nem hallottam.
13/20 anonim válasza:
Mi van akkor ha a nekrofil lány halott nökhöz vonzódik mert olyan is van ám.ez egy abnormális pschihés betegség eltorzult vágy az agyban termelödö hormonok felborulása.magam is ezzel küzdök.mindenesetre egy jó orvos segíthet.
14/20 anonim válasza:
Hmm mindenesetre elég érdekes válaszok érkeztek xD és mi van a vizihullával? xD
15/20 Selim a trolloló válasza:
Én egy halott vagyok. Nem akarsz megerőszakolni? :D
16/20 anonim válasza:
Keress magadnak egy vámpírt, mint az Alkonyat filmekből megtudhattuk, azoknak bizony feláll :DD
17/20 ivilicious válasza:
ha függőleges helyzetben hal meg a pasi,akkor merev marad a pénisze
18/20 anonim válasza:
én látam filmet hogy nő vitt fel hullát mivel a hulla már régg oszlásnak indult valami hihetetlen undoritó és nyálkás volt persze a nőt nem zavarta simán nyalogata a száját
19/20 anonim válasza:
Hat en lattam egy filmet, a Nekromantikot. Ott a no egy finom vizihullaval kozosult, ami mar tobb hetes/ honapos volt, de ot nem zavarta, azt csinalta hogy a hulla nemiszerve helyere egy vascsovet rakott, es elvezte a gyonyort. Biztos total izgi lehetett...
Szoval ok szerintem annyira nem a szexre mennek, ez csak olyan mintha vagy valakivel es vele erzed amit massal nem, nem feltetlen csak szexet. Bar nem tudom nem ismerek nekrofilokat, hogy mit csinalnak igazabol ilyenkor :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!