Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet leszokni a recsiről?
Hát figyelj!
Régen a háborúban elkerülve, hogy a katonák megszökjenek, azért ,hogy nőket csábítsanak, vagy esetleg férfi társuk farpofái közé kolbászt tegyenek Brómos teát itattak velük. A brómos tea csökkenti a vágyat arra. Így sosem pörögtek be, és kedvük sem volt ahhoz. Én így hallottam.
Mivel én sem iszom Brómos teát, ezért olyan tippet adnék neked, hogy próbáld elterelni a gondolataidat. Pl: egyfolytában játsz valamivel. (ne a kukiddal), vagy nézz TV-t, bármi, amitől nem arra tér a gondolatod. VAGY!
Én úgy szoktam, hogy esténként néha egy kicsit rá rántok, de nem verem ki. Ez azért jó, mert ugyanaz az élvezet megvan, de mégse verem ki. :)
Ez lehet neked is egy kis előrelépés.
Manapság már nem is vertem 3-4 napja. Úgy érzem nem kell. Lehet már "leszokóban vagyok. Viszont ennek van egy "mellékhatása". Ha nem vered ki, akkor felpörögsz, és bárkit meg.... VISZONT! Ha egy jó ideig nem vered, (1 hónap) akkor reggeli "nedves álmod" lesz. Ami azt takarja, hogy az este folyamán magömlésed lesz, úgy, hogy hozzá se értél a valamidhez....
Viszont erre is vigyázni kell, mert muterod tuti megérzi, ha bejön a szobádba. Mert sajnos a spermának nagyon erős szaga van. Röviden ennyi. :) Remélem segítettem.
Ha a tesztoszteron termelésedet le tudod állítani, akkor sztem simán menne. A herékben termelődik...
Viszont akkor kicsit magasabb lehet a hangod, megnőhet a cickód stb.!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!