Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig tart leszokni az önkielégítésről?
Figyelt kérdés
Akinek esetleg már sikerült azoknak szeretném tudni,hogy időben kb. mennyi.miért akarsz leszokni meg hasonlókat légyszíves hagyjátok!2013. márc. 21. 16:32
1/14 anonim válasza:
Nem igazán lehet leszokni, mivel természetes szükséglet. Vagy ha leszoksz, akkor olyan tüneteid lesznek, ami miatt nem éri meg (feszültség, stressz, alvászavarok, stb.)
2/14 A kérdező kommentje:
Ez hülyeség ismerek olyat aki leszokotz és élte tovább az életèt.
2013. márc. 21. 16:37
3/14 anonim válasza:
És gondolom helyette nemi életet élt.
4/14 anonim válasza:
Nem azt mondtam, hogy aki nem önkielégít, az meghal, de éltem teljesen szexmentesen egy időben (maszti nélkül) és akkor ezeket a tüneteket tapasztaltam.
5/14 anonim válasza:
50-60 év ... vagy egy jó partner "beszerzéséig" :)
6/14 anonim válasza:
Miért kéne leszokni?
Tök jó dolog.
7/14 anonim válasza:
nem lehet leszokni de felválthatod szexel
9/14 anonim válasza:
az első 2-3 hét a legrosszabb, onnantól már nem akkora a nyomás.
10/14 anonim válasza:
Szerintem is,az első 2,3 hét,a legrosszabb.De nem lehetetlen leszokni.Én már pár hónapja nem csináltam.De nem vagyok feszült,sőt inkább nyugodtabb.Sportolj valamit,az segít a feszültséget leküzdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!