Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, mi a véleményetek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mi a véleményetek az ilyen típusú fiúkról?

Figyelt kérdés

nagyon magas, de nem kigyúrt, vékony testalkatú, barna haj, hatalmas kék szemek, nagyon fehér bőr és egy kicsit szeplős arc

nem én vagyok, úgy általánosságban kérdezem.

2013. jún. 24. 22:20
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

És ebből az jön le, ha kövér az ember, az a baj, ha túl sovány, az a baj.

Legyen minden ember a földön izmos, ami bejön a nőknek! Hajrá férfiak gyúrni, legyetek olyanok, mint Brad Pitt!

2013. jún. 25. 01:06
 12/15 anonim ***** válasza:
És mellesleg minden nő legrejtettebb vágya a néger hímvessző.
2013. jún. 25. 01:10
 13/15 anonim ***** válasza:
nekem valamiért a kék szeműek nem jönnek be. a nagyon magas meg szintén nem az esetem.
2013. jún. 25. 02:31
 14/15 A kérdező kommentje:

Ennyi általánosítást egy helyen.. Ezeket honnan tudjátok? A világ összes nőjével beszélgettetek már?

Undorodom a nagyon izmos pasikról, de a vékonyaktól nem. És nem, nem vágyom néger hímvesszőre, soha nem is vágytam..

2013. jún. 25. 11:39
 15/15 anonim válasza:

UNDORÍTÓ!!!!!!

Unszimpi

2013. szept. 18. 15:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!