Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy harmincéves nővel, csak szex kapcsolat?
Én 18 éves vagyok,és elég jó kapcsolatot ápolok egy 30 éves nővel.Őt régebbről ismerem már,egy héten 3-4 alkalommal találkozunk és beszélgetünk is.
Egyik este az egyik kocsmában ültünk és elkezdtünk beszélgetni a szexről,igaz én semmit se tudtam hozzászólni mivel még nem volt semmiféle alkalom ez ügy kifolyólag.
Ő célozgatott,hogy pedig jó buli és konkrétan a homlokára volt írva,hogy itt van az alkalom,hogy majd akkor vele.
Oda is adta a telószámát még az nap.
Beszéltünk is másnap és megkérdezte tőlem,hogy mit szólnék hozzá? Ő neki sincs senkije,és eléggé kívánatos nő.
Kicsit le vagyok sokkolva,hogy ennyire nyíltan képes volt ezt közölni...
Ki mit tenne? Valamiért taszít,az a gondolat,hogy csak kényszerből vagy nem tudom miért pont hozzám intézte vágyait.
te bolond vagy :D ha velem ilyen történt volna..
tartalék? kit érdekel.. egyébként nem vagy tartalék, mert nincs senkije, te vagy az első számú, az alfahím. fogd fel íg és mindjárt jobb lesz! :)
"A másik meg,hogy csak egy vésztartalék vagyok szerintem így is a szemében."
Engedd, hogy kihasználja a testedet!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!