Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy harmincéves nővel, csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy harmincéves nővel, csak szex kapcsolat?

Figyelt kérdés

Én 18 éves vagyok,és elég jó kapcsolatot ápolok egy 30 éves nővel.Őt régebbről ismerem már,egy héten 3-4 alkalommal találkozunk és beszélgetünk is.

Egyik este az egyik kocsmában ültünk és elkezdtünk beszélgetni a szexről,igaz én semmit se tudtam hozzászólni mivel még nem volt semmiféle alkalom ez ügy kifolyólag.

Ő célozgatott,hogy pedig jó buli és konkrétan a homlokára volt írva,hogy itt van az alkalom,hogy majd akkor vele.

Oda is adta a telószámát még az nap.

Beszéltünk is másnap és megkérdezte tőlem,hogy mit szólnék hozzá? Ő neki sincs senkije,és eléggé kívánatos nő.

Kicsit le vagyok sokkolva,hogy ennyire nyíltan képes volt ezt közölni...

Ki mit tenne? Valamiért taszít,az a gondolat,hogy csak kényszerből vagy nem tudom miért pont hozzám intézte vágyait.

2013. jún. 24. 15:03
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
hülye vagy, ha nem mész bele
2013. jún. 24. 15:05
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
sőt ha nem mész bele megkereslek és megverlek! :D
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
te ezen filózol, bakker??? az lett volna a minimum, hogy átrohansz egy talicska kotonnal és mindet ellövöd!
 4/21 anonim ***** válasza:
ki ne hagyd! ne legyél hülye és vágj bele-alá :)
2013. jún. 24. 15:06
 5/21 A kérdező kommentje:
Na ezt akartam olvasni,csak tudod,a tudat zavar,hogy így jön össze.A másik meg,hogy csak egy vésztartalék vagyok szerintem így is a szemében.
2013. jún. 24. 15:07
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
és akkor mi van, ha csak tartalék vagy??? ilyen tartaléknak bizony jó lenni. képzeld csak el, este csörög a telefon...szia nem jössz át egy kicsit, olyan magányos vagyok...és már mehetsz is kefélni.
2013. jún. 24. 15:08
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
olyan jó, hogy el se hiszed, hogy veled történik? erről van szó?
2013. jún. 24. 15:09
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

te bolond vagy :D ha velem ilyen történt volna..

tartalék? kit érdekel.. egyébként nem vagy tartalék, mert nincs senkije, te vagy az első számú, az alfahím. fogd fel íg és mindjárt jobb lesz! :)

2013. jún. 24. 15:11
 9/21 anonim ***** válasza:
Húú b*szod...Én se szexeltem még, de azonnal ugranék egy ilyen lehetőségre!
2013. jún. 24. 15:12
 10/21 anonim ***** válasza:
100%

"A másik meg,hogy csak egy vésztartalék vagyok szerintem így is a szemében."

Engedd, hogy kihasználja a testedet!!!

2013. jún. 24. 15:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!