Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez k. rvás? Rib@nc leszek tőle?
KÉREM a trógerek kerüljenek:)
Egy számomra fontos fiúról van szó,szeretem.Mivel ő még nem akar kapcsolatot,csak randizgatunk,beszélgetünk...és azt mondta majd kialakul vmi...
Viszont ha csókolózunk meg sor kerülne etyepetyére(nem szex!szűz vagyok),az már ribancos???Meg azt is mondta h majd aludjak nála...
Szóval mi számít annak?Meddig lehet elmenni,ami még belefér??
Elõre is köszi a válaszokat :)
18L/F
(Nekem még nem volt kapcsolatom,neki igen ha számít)
Akkor mász bele a dolgokba, ha megbízol benne. Amíg kétes bármi is, addig simán csak kedvét leli benned. Aztán koppansz.
Ha neked a csók vagy petting számít, akkor ne, amíg nem bízol benne.
Ha felajánlja, hogy aludj nála, akkor meg számíts rá, hogy a bugyidba fog matatni...
Az etye-petye szexet jelent, kifejtenéd akkor, hogy mire gondolsz?
Amúgy semmi baj nincs azzal, hogy úgy randizgattok, hogy nem jártok...előbb meg kell ismerni a másikat.
Ha azt mondta, h aludj nála, akkor nem hiszem, h ő nem akar szexet....a pettingnél meg szerintem nehéz megállni....
Én addig nem aludnék nála amíg nem járunk. Csak akkor, ha már tudom, hogy ő is akar velem komolyabb kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!