Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon félek! Megoldás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon félek! Megoldás?

Figyelt kérdés
Sajnos sűrűn kell mászkálnom olyan környékeken Bp-n ahol nem a biztonságról híresek az utcák,hiába öltözködök visszafogottan ígyis beszólógatnak (szerintem tudjuk kikről van szó), lehajtom a fejem, nem nézek a szemükbe, mégis ilyen szövegekkel jönnek, hogy megduglak, meg volt, hogy követett is már egy. Hogy lehetnék láthatatlan?

2013. jún. 24. 14:16
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
78%
Szavazz a Jobbikra!
2013. jún. 24. 14:18
 2/16 anonim ***** válasza:
41%
2013. jún. 24. 14:18
 3/16 anonim ***** válasza:

Ismerősös helyzet, én lány vagyok, volt mikor este 11 óra után mentem haza a munkából. Külvárosi részen laktam ráadásul, elég proli környéken laktam.

Igazából én gyakran a munkás cuccomba mentem haza, bő gatya, ing, fekete kapucnis pulcsi, fekete egyszerű cipő. Próbáltam minél jobban elfedni a nőies vonalaimat. Bár ilyenkor se garantált a biztonság, mivel fiút is ugyan úgy megtámadhatnak, ha egyedül mászkál, de így mégis kisebb volt az esélye.

2013. jún. 24. 14:19
 4/16 anonim ***** válasza:

#3-as vagyok, egyébként meg: [link]

[link]

2013. jún. 24. 14:20
 5/16 anonim ***** válasza:

ne menj egyedül vagy vigyél magaddal gáz sprét és erősíst a lábad a tökön rúgásra :D

am csak nagy szájuak a tudjuk kik

2013. jún. 24. 14:21
 6/16 anonim ***** válasza:
Vagy nem lsd: péntek lászló...
2013. jún. 24. 14:23
 7/16 winR ***** válasza:
#1-es nagy ász vagy, pont az a csőcselék hiányzik még nekünk!
2013. jún. 24. 14:23
 8/16 A kérdező kommentje:
az a baj, hogy ez a szőrős harisnya is olyan, hogy figyelem felhívó és ezek mindnekinek beszólnak, ha szépet látnak ha rosszat...szerencsére most nyár van és nem kell iskolába mennem, de az utolsó időbe már inkább lógtam, olyan ideges voltam, a hajléktalanok még oké, de a másik társaság... legutoljára pl. két srác erősködött, hogy menjek velük drogozni ott mutogatták mijük van de gyors felszálltam a trolira szerencsére
2013. jún. 24. 14:25
 9/16 anonim ***** válasza:
Nekem sokszor volt ilyen incidensem. Általában van nálam gazspray és járok edzeni, többek között már lekezdtem tanulni karatézni (kis szünet után) újra szeretnék küzdősportra járni.
2013. jún. 24. 14:25
 10/16 A kérdező kommentje:
sajnos néha meg kénytelen vagyok egyedül bemenni:/ ha már ketten mentünk az már jobb, de volt, hogy ígyis tettek megjegyzéseket
2013. jún. 24. 14:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!