Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek a fogamzásgátlótól, mit gondoltok, van más megoldás?
21 éves vagyok, és iszonyatosan rendszertelen a menstruációm. Van, olyan hogy 3 hónap után jön meg és megvan 2 hétig és van olyan hogy 2 hét után és 3 napig...Szóval szörnyű...Akinek megemlítem ezt a problémát mindenki azt mondja, hogy semmi gond, irassak fel fogamzásgátlót és az majd helyre állítja. Viszont én világ életemben fogamzásgátló ellenes voltam, sosem szedtem, rengeteg rémtörténetet hallottam róla. Másrészt pedig, a párommal hamarosan babát szeretnénk, sőt az sem lenne gond, ha most jönne, szóval teljesen haszontalan lenne a számomra a fogamzásgátló!
Mit gondoltok? Lehet a problémára más megoldás is? Vagy szánjam rá magam?
Hát ha babát terveztek, akkor most még korai erről beszélni, megoldja egy jó ideig :)
Ha nem akarsz szedni mert félsz, akkor a barátod vállalja át, és húzzon gumit.
De nem értem mitől félsz... én is szedek. Nincs semmi bajom tőle.
L/22
sokak úgy vannak ezzel, hogy szülés után, az addigi rendszertelen menzeszük, óramű pontossággal működik utána. hátha náladis ezlesz.
21 évesen amúgy nem korai még az a baba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!