Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nem szeretnék hízni a fogamzás...

Nem szeretnék hízni a fogamzásgátlótól de szeretnék szedni esetleg valami megoldás?

Figyelt kérdés
Szeretnék fogamzásgátlót szedni de viszont attól hízok,de én nem szeretnék hízni mert már ígyse vagyok olyan hű de sovány.. és csak olyan fogamzásgátló van amitől hízni lehet? vagy esetleg van olyan is ami csak simán fogamzásgátló max megnőnek a melleim és nem leszek pattanásos..remélem tud valaki ebben segíteni
2010. jún. 13. 19:06
 1/4 anonim ***** válasza:
Én is szedtem és én is meghíztam tőle, abba is hagytam.
2010. jún. 13. 19:11
 2/4 anonim ***** válasza:
a nőgyógyászod tud segíteni...de mellnövesztő fogamzásgátlóról meg hízókúrásról se hallottam még, tudod, mindenkire másképp hat ;)
2010. jún. 13. 19:12
 3/4 anonim ***** válasza:
aki neked segít, az egy jó nőgyógyász. ha kivizsgálnak-vérvétel- akkor a hormonjaidhoz és a doki véleménye alapján hozzád illő gyógyszert adja. elvileg nem hízol tőle, ha jól van megválasztva... nekem pl 2 kiló lement, nagyobb a mellem egy kosárral és nincs pattanásom:)
2010. jún. 13. 19:12
 4/4 anonim válasza:
Én két évig szedtem,de nem híztam tőle. A mostani fogamzásgátlók nem hízlalnak. Nyugodj meg...Miért akarsz szedni???
2010. jún. 13. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!