Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus lányok, miért van ennyi szánalmas pasi?
Regisztráltam egy társkeresőre,feketén fehéren ki van írva.érdeklődés:nők.
Mégis így is rengetegen írnak,férfiak,hogy azért keresek nőt,mert nem lettem jól megdugva,nem tudom milyen az igazi szex....meg sok pasi lány képével ismerkedik,nőnek adja ki magát....szánalmas.
Ez olyan,mintha én egy meleg pasinak adnám ki magamat,és melegeknek írnék,de érdekes....ilyenről még sosem hallottam.A lányok nem szoktak ilyet csinálni....
15. vagyok.Nem a nagyképűzés nem összetévesztendő a saját magam értékeivel tisztában velőséggel.Nem ugyanaz...
Amúgy van vonzreőm,nem is kicsi,had ne legyek már kis visszahúzódó.
(tizen valahányasnak szólt ez)
Nem ertem a meglepettsegedet.
Az ilyen tarskeresokon eleg gyakori jelenseg, hogy sokan vannak, akik gyakorlatilag barkinel beprobalkoznak, oket nem nagyon erdekli, hogy milyen adatok vannak megadva. Ez kikerulhetetlen, ha ugy tetszik, allando velejaroja annak, ha valaki regisztral egy tarskeresore.
Ugyanigy az eletben is megtalalhatoak a ramenosebb tipusok, akik vagy csak szimplan remenykednek, hogy elobb-utobb csak sikerul valamit elerniuk, ha sokaig es eleg hatarozottan, kitartoan probalkoznak es vannak olyanok is, akiknek talan tulfejlett az onbizalmuk (nevezzuk inkabb talan onhittsegnek), akik azt gondoljak, hogy nekik mindent szabad es mindig minden sikerul, es adott esetben nem tudjak, vagy nem akarjak eszrevenni, hogy hol a hatar es mikortol valik kinossa a probalkozas.
Meg kell tanulni kezelni az ilyen helyzeteket is, mert sajnos elofordul, hogy az ember olykor osszetalalkozik neki nem tetszo/nem hossza illo szemelyekkel is, nem csak azok fognak irni/probalkozni/udvarolni/ismerkedni veled, akik szimpatikusak es passzolnak hozzad.
25-ös írta eddig a leghasznosabb választ.
Pontosan ez a fő ok, hogy annyira elkeseredettek sokan, hogy abban reménykednek, hogy ha elég kitartóak, akkor sikerük lesz. Nekik lényegtelen, hogy te mit írsz ki, a legtöbb ilyen el sem olvassa. Ha pedig igen, akkor is csak hóbortnak gondolja a dolgot. Fogalmuk nincs az egészről és azt gondolják, hogy velük majd jobb lesz neked, ezért rád írnak, próbálkoznak. Persze azzal nem törődnek, hogy te mit is szeretnél igazából.
Figyelmen kívül kell hagyni őket, mást nem tudsz tenni, amíg nem állítható be egyes társkeresőkön, hogy milyen nemű személyek írhatnak csak neked üzenetet. Pride.hu-n pl. lehet ilyet, de az az oldal elég lepukkant.
18/L(eszbikus)
Az ilyenektõl meg szoktankérdezni, hogy te is azért keresel nõt, mert még nem lettél jól megdugva, és nem tudod, milyen az igazi szex?
Sokan tudatlanok a szexuális orientációval kapcsolatban - velük lehet errõl beszélgetni, én legalábbis szoktam. Akit nem érdekel, hogy Te mit akarsz, az nem nõtt ki az állatok színtjébõl, ahol csak a fajfenntartás fontos. Velük nem kell foglalkoznim
Kedves kérdező!
Örülj neki, hogy társkeresőn mondanak neked ilyeneket. Nekem a saját apám mondta ezeket, mikor elmondtam, hogy leszbikus vagyok. :D A férfiak nem tudják elfogadni az elutasítást és azt sem, hogy nem tartják őket vonzónak. Ennyi az egész. 22/L/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!