Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges, hogy azért nincs pasim, mert túl vékony vagyok? (kép)
45 kiló, de vagy 170 centihez, ha jól tippelek.
Igen, lehetséges, hisz ez már tényleg betegesen sovány.
Nem szeretnék olyan képet felrakni, ahol egy kicsit is jobban látszódok, nehogy valaki megismerjen.
172,5 cm vagyok pontosan.
A stílusommal az lehet a gond, hogy elég félénk vagyok.
Ismerne fel a fene!
Felveszel egy fürdőruhát vagy egy nem átlátszó harisnyát, ha nem akarod annyira mutogatni magad... kattintasz, majd kisatírozod a háttered és "levágod" a fejed.
SENKI nem ismerne meg ennyiből.
Mondjuk rém sovány vagy. Ez ebből a képből is látszik.
Persze nem kizárt, hogy így is találj barátot, hisz a külső nem minden,
DE az is fix, hogy egészségesebb külsővel sokkal több fickó érdeklődését kelthetnéd fel!
Hajrá, hízzál még! Nehogy itt megállj!
Bakker. Azok lábak? Vasággyal együtt 35 kiló lehetsz. Eléggé kórosan soványka vagy, bár láttam én ilyen csajt nem egyet akinek volt fiúja és nem is Quasimodo féle!
Egyél rendesen és mellé nasizzál még pár tonnát mert el fog fújni a szél!
Az arc és a személyiség ugyan többet számít mint a vékonyság de az biztos hogy ilyen csajnak esélye se lenne nálam. Még szex közben is azon aggódnék nehogy ráfeküdjek mert összetörik szegényke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!