Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehetséges, hogy azért nincs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges, hogy azért nincs pasim, mert túl vékony vagyok? (kép)

Figyelt kérdés
[link]

2013. jún. 23. 21:53
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
48%
A vékonyság egy nő esetében nem kizáró ok. Stílusoddal lehet a gond (nem az öltözködésre értem, hanem megnyilvánulás, nyitottság, stb).
2013. jún. 23. 22:06
 22/32 anonim ***** válasza:

45 kiló, de vagy 170 centihez, ha jól tippelek.

Igen, lehetséges, hisz ez már tényleg betegesen sovány.

2013. jún. 23. 22:09
 23/32 anonim ***** válasza:
A lábad alapján annyira nem lehetsz vékony, hogy kizáró ok legyen, de nem sokat látni belőled.
2013. jún. 23. 22:09
 24/32 A kérdező kommentje:

Nem szeretnék olyan képet felrakni, ahol egy kicsit is jobban látszódok, nehogy valaki megismerjen.

172,5 cm vagyok pontosan.

A stílusommal az lehet a gond, hogy elég félénk vagyok.

2013. jún. 23. 22:11
 25/32 anonim ***** válasza:
Igen...eléggé. Kicsit hízzál.
2013. jún. 23. 22:17
 26/32 A kérdező kommentje:
Rajta vagyok a dolgon. Ez már sokkal jobb, mint volt.
2013. jún. 23. 22:19
 27/32 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de ezzel a képpel nem lehet választ adni a kérdésedre. Ahoz kicsit többet kellene látni. Nem valószínű, hogy bárki is felismer, ha az arcod nem látszik.
2013. jún. 23. 22:24
 28/32 anonim ***** válasza:

Ismerne fel a fene!

Felveszel egy fürdőruhát vagy egy nem átlátszó harisnyát, ha nem akarod annyira mutogatni magad... kattintasz, majd kisatírozod a háttered és "levágod" a fejed.

SENKI nem ismerne meg ennyiből.

Mondjuk rém sovány vagy. Ez ebből a képből is látszik.

Persze nem kizárt, hogy így is találj barátot, hisz a külső nem minden,

DE az is fix, hogy egészségesebb külsővel sokkal több fickó érdeklődését kelthetnéd fel!

Hajrá, hízzál még! Nehogy itt megállj!

2013. jún. 23. 22:26
 29/32 anonim ***** válasza:
Olyan szinten számítógép analfabéta vagy, hogy painttel nem tudod kivágni az arcod egy képről?
2013. jún. 23. 22:26
 30/32 anonim ***** válasza:

Bakker. Azok lábak? Vasággyal együtt 35 kiló lehetsz. Eléggé kórosan soványka vagy, bár láttam én ilyen csajt nem egyet akinek volt fiúja és nem is Quasimodo féle!

Egyél rendesen és mellé nasizzál még pár tonnát mert el fog fújni a szél!

Az arc és a személyiség ugyan többet számít mint a vékonyság de az biztos hogy ilyen csajnak esélye se lenne nálam. Még szex közben is azon aggódnék nehogy ráfeküdjek mert összetörik szegényke.

2013. jún. 23. 22:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!