Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha választanod kellene melyik lánnyal jönnél össze?
A két lánynak ugyanolyan az arca, a kisugárzása és a belső értékei, de
1.) az első lány mondjuk üti a 100 kg-ot
2.) a második pedig lefogyott, csinos lett, de a bőrén meglátszik, h nagyobb fogyás van mögötte.
Ne gyorsan fogyj, és egyél sok fehérjét.
A test alakját az izmok határozzák meg, tehát szebb, formásabb egy 170 cm/80 kg nő aki izmos, mint egy 170 cm/58kg akin semmi izom és helyenként azért ott a narancsbőr.
Tehát csirkemell, túró, tojásfehérje, sok zöldség :) ezek mind jók. Én is próbálok így táplálkozni.
Jah és mozogj sokat!
Utolsó, éppen ezeket (is) eszem. :)
Kenyeret (teljes kiőrlésűt sem), tésztát, cukrot, keményítőt egyáltalán nem eszek, és mozgok is mostmár. Sok fehérjét eszek, meg gyümit és zöldséget, remélem így okés leszek. Sok sikert neked is. :)
Utolsó: Bár a válasz nem fog megrengetni bennem semmit, csak szimplán kíváncsi lennék. :)
Mi a különbség, ha azért fogyok le, mert a saját egészségemet tartom szem előtt (mostmár, sok év után..) és rájöttem, hogy szeretnék egészségesebben élni, vagy ha egy fiú miatt fogyok le? Kíváncsi lennék a véleményedre/véleményekre. :)
"Mi a különbség, ha azért fogyok le, mert a saját egészségemet tartom szem előtt (mostmár, sok év után..) és rájöttem, hogy szeretnék egészségesebben élni, vagy ha egy fiú miatt fogyok le? Kíváncsi lennék a véleményedre/véleményekre. "
Nem mindegy, hogy saját magadért teszed vagy valakinek meg akarsz felelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!