Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha választanod kellene melyik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha választanod kellene melyik lánnyal jönnél össze?

Figyelt kérdés

A két lánynak ugyanolyan az arca, a kisugárzása és a belső értékei, de

1.) az első lány mondjuk üti a 100 kg-ot

2.) a második pedig lefogyott, csinos lett, de a bőrén meglátszik, h nagyobb fogyás van mögötte.

2013. jún. 23. 18:35
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Nehéznek nehéz, de mostmár tennem kell az egészségemért. Csak attól félek, hogy a bőröm mennyire fogja ezt "megsínyleni" és mennyivel lesz nagyobb esélyem mondjuk így párt találni. Bár 60-ra nem szeretnék fogyni, bőven elég a 70 is egyelőre. :)
2013. jún. 24. 02:18
 12/23 anonim ***** válasza:
Egyértelműen az első. Nagyon gáz az aki sokat fogyott és emiatt petyhüdt mindenhol a bőre. Ne érts félre, bírom az idősebb nőket is, akiknek ugyebár picit megereszkedett mindenük, szóval ők még jók, de akik sokat fogytak, nekik már rohadtul lóg a bőrük!
2013. jún. 24. 12:29
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Ne gyorsan fogyj, és egyél sok fehérjét.

A test alakját az izmok határozzák meg, tehát szebb, formásabb egy 170 cm/80 kg nő aki izmos, mint egy 170 cm/58kg akin semmi izom és helyenként azért ott a narancsbőr.

Tehát csirkemell, túró, tojásfehérje, sok zöldség :) ezek mind jók. Én is próbálok így táplálkozni.

Jah és mozogj sokat!

2013. jún. 24. 13:33
 14/23 A kérdező kommentje:

Utolsó, éppen ezeket (is) eszem. :)

Kenyeret (teljes kiőrlésűt sem), tésztát, cukrot, keményítőt egyáltalán nem eszek, és mozgok is mostmár. Sok fehérjét eszek, meg gyümit és zöldséget, remélem így okés leszek. Sok sikert neked is. :)

2013. jún. 24. 21:01
 15/23 anonim ***** válasza:
Én a másodikkal jönnék össze. Mert ő törődik magával annyira, hogy veszi a fáradságot és lefogy. Lehet, hogy csak azért, hogy bejöjjön néhány fiúnak.
2013. jún. 26. 19:59
 16/23 A kérdező kommentje:

Utolsó: Bár a válasz nem fog megrengetni bennem semmit, csak szimplán kíváncsi lennék. :)

Mi a különbség, ha azért fogyok le, mert a saját egészségemet tartom szem előtt (mostmár, sok év után..) és rájöttem, hogy szeretnék egészségesebben élni, vagy ha egy fiú miatt fogyok le? Kíváncsi lennék a véleményedre/véleményekre. :)

2013. jún. 26. 21:28
 17/23 anonim ***** válasza:

"Mi a különbség, ha azért fogyok le, mert a saját egészségemet tartom szem előtt (mostmár, sok év után..) és rájöttem, hogy szeretnék egészségesebben élni, vagy ha egy fiú miatt fogyok le? Kíváncsi lennék a véleményedre/véleményekre. "

Nem mindegy, hogy saját magadért teszed vagy valakinek meg akarsz felelni.

2013. júl. 13. 17:13
 18/23 anonim ***** válasza:
Szerintem is inkább magadnak akarj megfelelni.
2013. júl. 13. 17:28
 19/23 anonim ***** válasza:
2.
2013. júl. 13. 17:32
 20/23 anonim ***** válasza:
A 100 kilóssal és elcserélném 2 db 50 kilósra. Komolyra fordítva nem ez alapján döntenék. Azzal jönnék össze, aki tetszik. Ja és aki nem szereti a bacon-t, mert akkor sok marad nekem. :))
2013. júl. 13. 17:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!