Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek azért, ha éreztetni akarom, hogy éreztessem a lánnyal, hogy nekem csakis ő kell?
Gyerekek gyerekek, miért is nem jön nekem össze egy barátnő, így majdnem 24 éves létemre? :( Nem vagyok hülye... ezt azt hiszem kijelenthetem diplomás létemre. Nem vagyok teljesen reménytelenül ronda... és ezt nem csak én állítom, és nem is a szüleim...magas is vagyok ez mellé... nem vagyok túlságosan válogatós se, bár tény mi tény, a különbséget a "szintek közt" azért nem lehet nem észrevenni, a lényeg inkább abban van, hogy nem csak a supermodell alkat létezik számomra... Mindenkinek csak barátnak vagyok jó, mit rontok el? Nem éreztetem eléggé, hogy nekem ő kell, tehát nem nyomulok eléggé? Én egyedül erre gyanakszom. (mondjuk egy lány ismerősöm már mondta, hogy én túl jó vagyok... lehetnék kicsit "rosszabb" is )
Mivel sejtem , hogy ez lehet a baj, ezért mostanság, már nem várok annyit, hogy randira hívjak valakit, mint régen. De ez is kevés... itt jön az, hogy "nem érzik...". Szoval ez ellen mégis mit tegyek?
A "Gyerekek gyerekek" kezdet alapján modoros vagy. A természetesség sokkal vonzóbb.
"Nem vagyok hülye... " - Ezt csak mások mondhatják. Önmaga szerint senki sem hülye.
"...kijelenthetem diplomás létemre" - Nem. Diplomás létedre sem jelentheted ki. Semmi köze a diplomának az EQ-hoz. Ennyit ér e diplomád...
"Mivel sejtem, hogy ez lehet a baj..." - És mekkorát tévedsz! Soha semmiért nem dolgoztál meg, szülők támogattak. Nőt viszont nem tudnak neked szerezni. De igazából az a baj, hogy szerinted az az egyetlen és legnagyobb bajod, hogy tökéletes vagy. Öcsi, így sosem fogsz tudni változtatni a hibáidon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!