Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúkat mennyire zavarhatja, ha az egyik fogam egy toronyfog?
Figyelt kérdés
tehát mint egy torony, kiemelkedik a többi közöül?
Sokat nyalogatom a tetejét, mert mindig odavándorol a nyelvem.
2013. jún. 23. 16:57
1/14 anonim válasza:
engem nagyon. ez a féle fog és a foghijjas fog is a kirohadt fog az kizáró ok.
de semmi mással nem foglakozom. csak a szája legyen rendben.
3/14 anonim válasza:
Ha annyira kilóg mint a rajzon, akkor eléggé zavaró, de ha a srác szeret téged, akkor nem fog ez miatt elhagyni.
5/14 anonim válasza:
Hirtelen egy kapd be újat láttam a képen, arra emlékeztet az ábra. Hát etnikumi vagy vagy magyarski? Ha első fog tehát középső akkor jócskán zavarna, de amennyiben nem pontos a rajz és nem ennyire emelkedik ki akkor nem zavarna.
6/14 anonim válasza:
Ha nem kamu a kérdés, akkor menj el fogorvoshoz, hogy mit tud rá javasolni. Gondolom fogszabályzással hosszú távon orvosolható...
7/14 anonim válasza:
mondjuk ha két vámpírfoga lenne, az szexi... :)
9/14 anonim válasza:
Jaj,de aranyosan rajzolsz...
Amúgy hány éves vagy?Nem tudom,d nem fogorvosi vizsgálattal kezdem a kapcsolataimat.
10/14 anonim válasza:
kifogják huzni. ezt nem lehet reszelgetni meg piszgálgatni.
közte meg foghijjas marad. mert általában fél fognyi hely van. mind 2 rlég visszataszitó számomra. viszont egy brutális drotos fogszabályzóval össze lehet huzni a foghujjat 1-2 év alatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!