Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavarhatja a szemproblémám a lányokat?
Szemüveges vagyok, gyerek korom óta van egy szemproblémám, a bal szemem oda néz ahova akar. általában jobbra néz. Míg a jobb szemem ahova épp akarok. Persze ha észreveszem hogy máshova néz a bal szemem tudom kontrolálni.
Szóval ez zavarja a lányokat? Azért kérdem mert mindig miután észreveszik jót röhögnek rajtam. Pedig nem tehetek róla.
16/f
Hm, érdekes. De a normálisabb lányokat nem fogja zavarni, persze meg kell szokniuk hogy a szemed önálló életet él, de ez nem fogja őket zavarni, főleg nem fognak kiröhögni érte.:) Ne parázz, azokkal meg ne foglalkozz akik kiröhögnek. Viszont ha ez már téged is zavar, akkor beszélj a szüleiddel, és menjetek el orvoshoz. Biztos tudnak valamit mondani rá. :)
18/l
Töki.Szerintem ne parázz, figyelj én marha jót röhögtem(nem sértés csak jól fogalmaztál:) Szerintem nem igazán lesz probléma, aki szeret tök mind1 nézhet akár mind a 2 szemed oda ahova akar.Ráadásul még előnyöd is van mert ha barátnőddel sétálsz az utcán és meg nézel egy szemrevaló nőcit nem ordítja le a fejed.Na ne parázz menj csajozni.
19F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!