Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi eséye van egy 23 éves lánynak arra, hogy a neki tetsző 32 éves férfi felfigyeljen rá?
azért mert egy 23 éves lányban megvan az elhatározás hogy cslaádot alapít és szül egy raklap gyereket és hipp hopp boldogak lesznek
aztán verzio1:
a lány megijed a felelösségtől mikor csóri gyerekkel egyre több para van és elhanyagolja az egészet veszekedsébe torkollik majd válásba és még egyel növelték a gyermeküket egyedül nevelő szülök listáját.
verzio2:
mert a lány elhatározza hogy ö márpedig cslaádot akar és miután rájön hogy ez nem egyenlö csak azzal hogy a pasihoz költözik igy kitalálja hogy ő "élni akar még" és megitncsak veszekedés bla bla bla bla aztán elköltözik és itt nyafog ahogy fentebb is emlitették hogy a pasik megbizhatatlanok.
Ezek után nem írom le, hogy a pasik mit ki nem tudnak olykor találni mert ilyen témában a kreativitásuk határtalan ami arra irányul hogy hogy logjanak meg a gyerekenvelés a házimunka vagy más családi programok elől... izelitönek gondolj a sok sztereotip viccre.
Remélem azzal azért tisztában vagy, hogy bár a fiatal nők többsége esetlegesen ilyen, nem korrekt, hogy általánosításokba kezdtél. Minden nő ilyen? Nem tudhatod, nem éltél minddel.
Soha nem voltam nyafogós, nem vágytam nagy dolgokra.
4es vagyok megint.
Ugyan,miből gondolod,hogy majd pont te leszel a kivételes neki?Ez szokásos naiv hozzáállás.
Kb csak a szexet fogja látni benned,nem az egyenlő partnert.
Engem mondjuk nem igazán fog érdekelni,de 100 ilyen van,mint te,és 99 sírással végződik.
nem álltalánosítottam ne érts félre de ha tudsz nekem csupán 5 olyan párkapcsolatot mondani amiben Te nem szerepelsz és ekkora vagy nagyobb korkülömbség volt és békesség volt vágig és nem igazolodott be egyetlen megállpításom akkor nyerő vagy.
Sajnos kevés ilyen kapcsolat van. Nagyjából minden ~50-60ik párkapcsolat csupán ilyen. Ami azt jelenti hogy kevesebb mint a jelenleg párkapcsolatban élö emberek fele... ez szánalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!