Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szülők! Akarnátok tudni, h a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szülők! Akarnátok tudni, h a fiatok meleg?

Figyelt kérdés
18 éves fiú vagyok, és nemtudom, h elmondjam e, annak ellenére, h szerintem elfogadnák... segítenétek? 18/F

2013. jún. 23. 12:40
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
És igen, unoka így is lehet. :)
2013. jún. 23. 13:01
 12/25 anonim ***** válasza:
61%

Ez egy felelősségteljes gondolkozás :)

Én sem mertem bevállalni ... szegény gyermek, elég baj lenne az Neki, ha két anyukája lenne, elképzelem, mennyi mindenen menne keresztül...nomeg ebbe a világba...hova szüljek? :S

2013. jún. 23. 13:02
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Én se örülnék neki, az biztos. De ha neked így jobb és boldogabb vagy, akkor hajrá. Ha egy intelligens és kulturált ember vagy és olyan pasit szedsz össze magadnak, még lehet boldogabb is leszel vele, mintha kifognál egy buta, rosszindulatú k*rvát, aki csak kihasznál és megkeseríti az életed. Mondom ezt úgy, hogy én totál homofób vagyok. Kitagadni biztos nem fognak, ha normális szüleid vannak.
2013. jún. 23. 13:02
 14/25 A kérdező kommentje:

"Mondom ezt úgy, hogy én totál homofób vagyok."

Neked örültem a legjobbanxDDDDDDDDD

2013. jún. 23. 13:06
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként, annyiból érdemes elmondani, hogy ha egyszer lesz egy komoly kapcsolatod, ne akkor kelljen magyarázkodnod. Ha lesz valakid, akkor megérdemel annyit, hogy büszke legyél rá.
2013. jún. 23. 13:28
 16/25 A kérdező kommentje:
"az utolsó válasza" igen ebben egyet értek, amúgy a szándék megvan, márcsak bátorság hiányzik:)
2013. jún. 23. 13:33
 17/25 Amado atya ***** válasza:
100%

Ha az én fiam mondaná el nekem, hogy meleg, akkor semmi sem változna meg az iránta érzett szeretetemben. Ettől ugyanúgy a fiam marad. :)

Amennyiben szükséges lenne, ugyanúgy segíteném -lehetőségeimhez képest- őt és a párját egyaránt, ha már komoly kapcsolata van.

2013. jún. 23. 14:32
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok szülő, de én akarnám tudni, és ugyanúgy szeretném :)
2013. jún. 23. 14:36
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

Az én szüleim biztos, hogy nem szeretnék megtudni. Ezért nem is mondtam el nekik. :(

21/f (meleg)

2013. jún. 23. 14:46
 20/25 A kérdező kommentje:
utolsó kommentelő! sajnálom!:/
2013. jún. 23. 14:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!