Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha 3 éve nem nőttem semmit,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha 3 éve nem nőttem semmit, akkor van még esélyem arra hogy magasabb legyek?

Figyelt kérdés
Hátrány a fiúknál, ha 152 cm vagyok 15 évesen?

2013. jún. 23. 12:07
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Nem akarlak lehangolni, de a lányok nem így nőnek, hogy 3 éve semmit aztán hirtelen megnyúlnak. A legtöbb lány 15-16 éves korára eléri a maximálishoz közeli magasságot, szóval pár centit még nőhetsz, de 5-nél többre ne számíts. Valamint, ha anyud is ekkora termetű és édesapád sem egy óriás és még te sem vagy az, akkor valószínűleg már nem is leszel. Persze ezzel semmi gond nincs :) Szerintem nagyon aranyosak a pici lányok, 190 centi magas létemre. A férfiak, fiúk szemében ez általában előny :)
2013. jún. 23. 19:50
 22/26 anonim ***** válasza:

Úgy tudom, hogy a lányok ilyen idős korukban általában már nem igazán nőnek tovább, de vannak extrém esetek, amikor akár 24 éves koráig is nőhet az ember.

Az, hogy hátrány-e lenne az én 218 cm-emmel, ha mi összejönnénk(:D), azt döntsd el te :)

2013. jún. 25. 01:09
 23/26 A kérdező kommentje:
Utolsó: az elég durva lenne :DDDD
2013. jún. 25. 10:50
 24/26 anonim ***** válasza:
Dehogy :D
2013. jún. 27. 06:39
 25/26 anonim ***** válasza:
hűha, 218 cm, az komoly. Nem is találkoztam még ekkora pasival. Volt kollégám aki ütötte a két métert, csipáztam, meg minden, de mindig elfáradt a nyakam, amikor beszélgettünk. Amúgy szerintem nem nagyon fogsz nőni, de nőknél ez nem gáz, van egy csomó pasi, aki kicsi, és teljesen jól néz ki. Bár én úgy vettem észre, hogy azért sok kicsi emberben ott van a Napóleon komplexus, főleg a pasikban.
2013. jún. 28. 22:01
 26/26 A kérdező kommentje:
A Napóleon komplexus ismerős :DD
2013. jún. 29. 12:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!