Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 3 éve nem nőttem semmit, akkor van még esélyem arra hogy magasabb legyek?
13-as vagyok: Ja, hogy lány vagy, nekem ez valahogy kimaradt. Én 185 centi vagyok, de nekem semmi bajom nincs a pici lányokkal. Ők valahogy még szeretnetőbbek. Mondjuk nálam a szüleimnél is nagy a különbség: apum két méter, Anyum meg 160 centi.
Aki ezt hátrányként fogja fel, az szimplán hülye.
Még mindig 13-as: Szóval semmi pánik, semmi hátrányod nem lesz belőle. Fiúnak már neccesebb lenne, de ott sem világvége dolog szerintem.
Ettől függetlenül van ismerősöm, aki ki volt akadva, mikor mondtam, hogy az egyik lányismerőse, aki kb 160 centi milyen csinos, meg aranyos. Erre ő:
- De hát a Dóri nagyon pici, mi tetszik neked benne?
- Az, hogy csinos arca van, kedves, mosolygós, és végtelenül aranyon, te marha. Ez baromira huszadrangú tényező.
Viszont a fenti példa is mutatja, hogy van, akinél ez probléma. Na, akinek az, azzal nem kell foglalkozni a jövőben. :)
Utolsó: ennek örülök :D
a legtöbb ismerősöm 8. után nyári szünetben nagyon megnyúlt, szóval reménykedek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!