Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mennyire visszatas...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyire visszataszító az ilyen mell?

Figyelt kérdés

[link]

Természetesen az első képre vonatkozik a kérdés...

2013. jún. 23. 00:48
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
94%

Normális. Mi a gond vele?

Ne az újságokat nézd, ott spec. erre kitenyésztett példányok vannak csak, agyon fotosoppolva. Nézd meg, Klaudiából mit csináltak, és nézd meg az eredetit.

2013. jún. 23. 01:19
 12/19 anonim ***** válasza:
25%
Hát eléggé logde 24 évesen mitől lóg ennyire híztál fogytál? Mekkora a melltarto mérteted? Am sok nőnek ilyen nincs mit tenni. De a pasiknak mindegy csak csöcs legyen hidd el!!
2013. jún. 23. 02:35
 13/19 anonim ***** válasza:

figyelj, ha nagy akkor lóg...nekem is hasonló, ez van ha D-s kosarat hord az ember...mindennek van előnye és hátránya :D

19/L

2013. jún. 23. 02:54
 14/19 anonim ***** válasza:
67%
Nekem e kosaras és áll. Tehát nem törvényszerű nogy lógjon de tesómnak kegyetlen lóg hasonlo mint a kérdező ek csak a bimbik kicsik neki de így lőg pont de neki azért pl mert hízott fogyott sokat. Neki id d kosaras. De neki mindig logosabb volt meg anyamnak is. Nagyanyamnak meg állo melle volt anyammal ra is csodalkoztunk mikor 92 éves korában fürdettük hogy olyan a melle mint egy tininek olyan almás szép kerek. C kosaras volt neki amúgy. Pedig szült 3 gyereket. Genetika ellen nem lehet mit tenni. De a psasiknak áll a lógora is meg akármilyenre
2013. jún. 23. 04:33
 15/19 anonim ***** válasza:
10%
Aki szerint ez átlagos azt sajnálni tudom.Egyszerűen ronda és kész.De a legtöbb embernek nem hiszem hogy ez számítana
2013. jún. 23. 06:30
 16/19 anonim ***** válasza:
29%
Őszinte leszek, nem tetszik, nagyon nem.
2013. jún. 23. 08:14
 17/19 anonim ***** válasza:
Jo de attol meg megdugnatok a csajt nem? N em kell igy lehuzni szegenyt egy jo melltarto és oké ez.puceran meg minden mell vonzo. Előnye hogy jo nagy ez is szexi én bisex lány vagyok és szexelnék ilyen mellü csajjal mert jó nagy
2013. jún. 23. 13:54
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Nehogy megmütesd az sokkal rondabb kiábranditobb puceran a hegek miatt. Felvarras heg elég nagy voltam ilyen csajjal na es az tényleg picit ellenerzest valtott ki belölem
2013. jún. 23. 14:10
 19/19 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, sokkal lesújtóbb véleményekre számítottam. :)
2013. jún. 23. 16:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!