Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről? Szerintetek van ebben valamennyi igazság?
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy másoknak mi a véleménye erről a témáról.Minap elgondolkoztam rajta, hogy vajon melyik nem vágyik leginkább a másikra és melyik nem próbál a másik kedvében járni.
Lányok fiúk kedvében:
-sok smink
-push up
-sűrű fodrász esetleg
-festett haj
-szolárium
-kint mindenük
..ezek mind arra kellenek (legtöbbször) hogy felkeltség a férfiak/fiúk érdeklődését.
Fiúk lányok kedvében:
-óvszer használata (kicsit nekem olyan, hogy a védekezés gondját átvállalják)
Mivel lány/nő vagyok ezért "férfis dolgokból" nem jut eszembe más, de szívesen várom az ötleteket és hogy ki mit gondol erről.
Listázni szerintem se lehet.
Nem gyúrok (bár a bicózás simán felér azzal), nem használok semmilyen dezodort, kényelmesen és nem a divat szerint öltözködöm, hajamat nem fixálom semmivel, semmi olyat nem teszek, amire igazából nincs is szükségem, mégis volt már dolgom jópár lánnyal.
12! ez tetszik
amúgy kedves kérdező, amit teszek azért teszem, mert nekem így jó, én ilyen vagyok, nem fogok beállni a sorba, a fodrász vágáshoz kell, mert rövid hajam van, utálom ha nem természetes valami N
Köszönöm szépen a válaszokat, nagyon érdekes, hogy miként látják mások ezeket a dolgokat.
Tényleg köszönöm a válaszokat!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!