Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, taszítana, ha egy lánynak ilyen lenne a mellkasa?
Figyelt kérdés
Elég érzékeny a bőröm, a mellkasomon az erős napsugárzástól, meg a melegtől állandóan kipattog a bőröm, apró pici piros pöttyök lesznek rajta. Nem túl nagy mértékben, de azért látszik, távolról is. Más időkben is látszik, de akkor nem ennyire. Elég régóta van már ez nálam, voltam vele bőrgyógyásznál, az orvos felírt valami vackot drága pénzért, de szinte semmit sem használt. Nem tudom eltüntetni őket:( nagyon undorító lenne?2013. jún. 22. 22:18
11/16 anonim válasza:
Dehogy gáz!lehet idővel elmúlik.tini vagy?
12/16 anonim válasza:
élőlények vagyunk, mindenkinek volt/van valamilyen bőrhibája, bőrproblémája.
13/16 A kérdező kommentje:
20 éves leszek, szóval nem foghatom arra, hogy "benne vagyok a korban"
2013. jún. 22. 23:16
15/16 anonim válasza:
Nem zavarna. Fiú vagyok ugyan de nekem is olyan egy részen, igazából fel sem tűnik, akkor lányon se zavarna.
16/16 anonim válasza:
Úgy 12 éves koromig nekem is volt ilyen napallergiám. Szörnyű is volt a strandon hintőporozni magam:D Egyedül attól nem viszketett. De kinőttem:) Szerintem idővel te is kinövöd:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!