Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha nincs semmi mellem?
én ilyesmi vagyok,csak én a pöcörő mérettel szenvedek.
Szerintem ne műttesd meg,az nem normális,attól még szerethető vagy.
Mindig elborzaszt ha ilyet hallok,felvágják a nőket...
Köszönöm a sok választ.:) 20 éves vagyok. Csak az a baj, hogy mivel hordok melltartót, ezért az optikailag nagyobbítja, akármekkorát veszek fel, akkor is, és a környezetemben gondolom azt hiszik, hogy van valamekkora mellem, közben nincs.:S
A műtéttől nagyon félek, meg maga a tény, hogy egy műanyag van bennem, de ma olyan borzalmasan éreztem magam a strand mellett sétálva, hogy soha többé nem bírok kimenni majd pedig évekig úsztam.:S
Igen, vékony vagyok, eddzek lábra, fenékre, hogy az legalább legyen.:( Remélem, hogy még nőni fog, tényleg nem várok csodát, csak legalább lenne valamekkora...
elég sokan vannakigyvele. ök is lemennek a strandra. meg néz körbe. fürdöruhában is van szilikon betétes.
egyébként meg ne mértem miért érdekel? ha a pasikat nem zavarja akkor téged se fusztráljon.
a mütét nagy butaság lenne szerintem. az edzéssel meg csak ovatosan. mert a felsötestre edzés az még semmit is kisebbé teszi :)
nekem már attól szimpatikus vagy hogy nincs önbizalmad, azok a lányok ált. aranyosak
F19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!