Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak, ha nincs semmi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha nincs semmi mellem?

Figyelt kérdés
Annyira elkeserít, teljesen kihat az egész életemre. És ne azt képzeljétek el, hogy pl 70B-s mellem van, hanem konkrétan tök lapos vagyok.:( A strandra sem merek kimenni évek óta. Bármit megadnék, ha egy kicsit nagyobb lenne. Annyira utálom magam.:(:( A műtéten gondolkodom, pedig ellene vagyok minden műnek.:S Nem vagyok egy felszínes p.icsa, de teljesen tönkreteszem az életem a komplexusaim miatt.:S Fiúk ti mit szólnátok, ha a barátnőtöknek szilikon melle lenne?
2013. jún. 22. 20:52
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
74%

én ilyesmi vagyok,csak én a pöcörő mérettel szenvedek.

Szerintem ne műttesd meg,az nem normális,attól még szerethető vagy.

Mindig elborzaszt ha ilyet hallok,felvágják a nőket...

2013. jún. 22. 20:57
 12/19 anonim ***** válasza:
79%
engem abszolut nem érdekelne.. ha egybe van a csaj akkor az egyben van zéro pici mellekel is
2013. jún. 22. 21:01
 13/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm a sok választ.:) 20 éves vagyok. Csak az a baj, hogy mivel hordok melltartót, ezért az optikailag nagyobbítja, akármekkorát veszek fel, akkor is, és a környezetemben gondolom azt hiszik, hogy van valamekkora mellem, közben nincs.:S

A műtéttől nagyon félek, meg maga a tény, hogy egy műanyag van bennem, de ma olyan borzalmasan éreztem magam a strand mellett sétálva, hogy soha többé nem bírok kimenni majd pedig évekig úsztam.:S

Igen, vékony vagyok, eddzek lábra, fenékre, hogy az legalább legyen.:( Remélem, hogy még nőni fog, tényleg nem várok csodát, csak legalább lenne valamekkora...

2013. jún. 22. 21:02
 14/19 anonim ***** válasza:
72%

elég sokan vannakigyvele. ök is lemennek a strandra. meg néz körbe. fürdöruhában is van szilikon betétes.

egyébként meg ne mértem miért érdekel? ha a pasikat nem zavarja akkor téged se fusztráljon.

a mütét nagy butaság lenne szerintem. az edzéssel meg csak ovatosan. mert a felsötestre edzés az még semmit is kisebbé teszi :)

2013. jún. 22. 21:10
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Engem soha nem érdekel a csajnak a mell bősége.. Nem ez a minden, ne legyél ezen elkeseredve :)
2013. jún. 22. 21:14
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Hajts rá testre,arcra,seggre az kicsit enyhiti egyik barátnőm full deszka de olyan jo segge van hogy leszarom a melleit...
2013. jún. 22. 21:15
 17/19 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, mindenkit felpontoztam.:) Remélem, hogy egyszer el tudom fogadni magam...::(
2013. jún. 22. 21:23
 18/19 anonim ***** válasza:

nekem már attól szimpatikus vagy hogy nincs önbizalmad, azok a lányok ált. aranyosak

F19

2013. jún. 22. 21:29
 19/19 A kérdező kommentje:
hát igen...önbizalmam az nincs sok. köszönöm a válaszokat ,de jöhetnek még.:)
2013. jún. 23. 20:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!