Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért vagyok ilyen, mert még sosem volt barátnőm, vagy egyébként is ilyen lennék vajon?
Figyelt kérdés
Folyton arra vágyom, hogy egy lánnyal őszintén szeressük egymást. Gyakran elképzelem, milyen jó lehet egy aranyos lánnyal együtt aludni megölelni, csókolgatni, szeretgetni, nagyon vágyom rá, nem csak a szexre, hanem ilyen apróbb dolgokra is, mint az ölelés például. Legszívsebben folyton ölelgetném, puszilgatnám, csókolgatnám, persze nem akárkit, csak a megfelelő lányt, ha találnék olyat végre...2013. jún. 22. 14:17
1/11 anonim válasza:
Nem tudom, de azért elég férfiatlan.
2/11 anonim válasza:
Romantikus alkat vagy szerintem. Kor? ;)
16L
3/11 anonim válasza:
Most ezt nekünk kell kitalálni?
Gondolom alapból is ilyen vagy.
4/11 anonim válasza:
Miért lenne férfiatlan szeretni a barátnőjét? Jézusom...
Amúgy valószínűleg nagy a szeretetigényed, ez nem baj, csak olyannal jöjj össze, aki hozzád hasonló :)
5/11 anonim válasza:
Egy normális kapcsolatban, benne van ez is! Szex + gyengédség. Nem értem a kérdést? Egy normális kapcsolatra vágysz, ergo normális vagy. Sok sikert a megfelelő emberhez!
6/11 anonim válasza:
egyébként is ilyen lennél..
nekem már volt.. és én is vágyok ezekre..
7/11 anonim válasza:
"Miért lenne férfiatlan szeretni a barátnőjét?"
Nem a szeretet férfiatlan, hanem ez a nyálas piccsogás.
8/11 anonim válasza:
Valószínűbb, h azért nem volt sosem barátnőd, mert ilyen vagy. A lányok nem vevők a romantikára.
9/11 anonim válasza:
A lányok vevők a romantikára, éppen ugyanolyan arányban, mint a fiúk :) Csak olyan lányt kell találni, akinek ez jön be. Tudod, a lányok sem egyformák, és van akinek bejön ez, van akinek nem. Ha adott helyen mindegyik olyan, hogy nekik nem tetszik, nem jó helyen keresgélsz :)
10/11 anonim válasza:
Én is pont ilyen vagyok, bár nekem se volt még barátnőm szerintem ez nem amiatt van. Csak simán ilyenek vagyunk.
17/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!