Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai lányok már nem jelentenek kihívást, olyan könnyen kaphatóak. Mi történik?
Társkeresőn vagyok fent. 2 lánnyal beszélgetek (kb 1 órás ismeretség után) az anál szex rejtelmeiről, egy harmadik lány meg a vaginájáról csinál nekem képeket, sőt még trollkodtam is, megkértem hogy így pucsítson meg úgy, és készített újakat.
Miért ilyenek a mai lányok?
72% te mester vagy,kérlek taníts minket a nőkről X'DD
fusztrált vagy te nem kicsit.
amit írtál kedves kérdező, hát ez a mai társkereső, magyarul ott is szexre keresnek, semmivel nem különb, mintha szexre keresnék más oldalon valakit,
amúgy nem kell általánosítani, nem mindenki ilyen N
azert ismerek olyat aki nem.
csak az a baj, h a meno pasik EGY RESZE nem veszi eszre, h akkorak az igenyeik, h azt mar csak a konnyen megkaphato libak tudjak kielegiteni (oertuk nem kell harcolni, maguktol sorba allnak)... aztan meg csodalkoznak. szoval a dolog azert ketoldalu.
ismerek ilyet is olyat is, de aki nem liba, nincs pasija. egyszeruen csak egy szurke egernek latszodik, mert nincs ott bulikon, party helyekre nem jar el (fel, h nem tudja felvenni a versenyt a pipik qrvas tancaval stb)
azoknak a lanyoknak az eszevel kell harcolni jo pasiert, ami azert idobe telik. de sztem inkabb 3 ev varakozas, mint egy csomo zatonyra futott "kapcsolat". jo ez ugy. minekunk pasiknak pedig harcolni kell a csajokert, mert ez igy a normalis.
Na igen. De ha valaki zárkózottabb, és időre van szüksége, míg ki tudja mutatni a vonzalmát, annak szivacs, mert közben akihez vonzódik, az inkább a könnyebb utat választva megkefél egy ilyen csirkét.
A fordítottjáról meg nemrég olvastam egy jó dumát itt gyk-n: "nem érdemes udvarolni, mert amíg te vársz és udvarolsz, más megdugja a csajt"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!