Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ilyen külsővel van esélyem a nőknél, vagy tegyek le arról, hogy nekem barátnőm lesz valaha?
3-as vagyok: Nem jó helyen keresgélsz. Én például tudom magamról, hogy szórakozóhelyen egyszerűen nem tudok ismerkedni, mikor az egyik ismerős meg egy sima odahajolós "Szia!"-val telefonszámot tud szerezni. Nem vagyunk egyformák. Ő ebben jobb.
Próbálj társkeresőzni, ott is vannak nagyon sokan, akik normálisak. És nem csak a topmodellek léteznek ott sem. Olyan aranyos lányok vannak, hogy sokszor meglepődöm. Most is levelezek egyel... Ők is ugyan olyan önbizalomhiányosak sokszor mint te magad, mert szerintük ők nem szépek. Úgyhogy hajrá, regelj egyet, nyomj mellé egy VIP accot egy két hétre, és írj vagy 40 lánykának, kicsit lejjebb adott igényekkel - ne azoknak akarj tetszeni, akiknál amúgy is már 2x átfordult az olvasatlan levelek száma (sokszor a kitűzött cél a másik nagy probléma, ahogy itt megfigyelem). Soktól nem is lesz válasz, de egy 2-3 leveled tuti lesz. Ekkora szórással számolni kell. Ez olyan mint manapság munkát keresni.
Én külföldön dolgozok, de eg új munkahelynél simán megy ki 130-150 pályázati beadvány, abból kb. 15-re kapsz választ, 5-6-rahívnak be, és 2-3-ból lesz munka, de hát 2000 nettóért meg is kell dolgozni. Nincs ezzel semmi gond. - Ezt próbált átültetni a társkeresésbe. Úgyhogy drukkolok, nincs itt nagy baj, csak rendszer kellene a fejekben. ;D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!