Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Online szerelem? Lehetséges?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Online szerelem? Lehetséges?

Figyelt kérdés

Előfordult már mással is, hogy interneten keresztül vallottak neki szerelmet?

Velem pont tegnap történt egy ilyen eset. Egy hétköznapi beszélgetés lezárásául romantikusan szerelmet vallott nekem, és én nem tudtam, mit mondani, elsírtam magam.

Azt tudtam, hogy tetszem neki, de hogy érez is valamit, arról fogalmam sem volt.

Sosem találkoztunk még (külföldi, nagyon nagy a távolság), ezért is furcsállom ezt az egészet.

Akiket megkérdeztem, mi a véleményük az esetről, azt mondták, pillanatnyi fellángolás, másnapra kialussza, arra sem fog emlékezni, hogy egyáltalán beszéltünk.

Nektek mi a véleményetek?

20l, 20f

2013. jún. 21. 10:57
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Orosz
2013. jún. 21. 11:19
 12/14 anonim ***** válasza:

Az egyik haverom is neten jatszas közben talált magának csajt. Vettek fel lakás hitelt és egy évnek rá a lányka szépen mással is hempergett a szerelmes ágyban... Ott inkabb az volt a baj szerintem, hogy túl hama pakoltak ossze, mert szemelyesen nem sokat találkoztak.

Miert ne lenne lehetséges, csak szerintem más meg ismerni valakit úgy, hogy csak csetelés megy meg beszélgetés, mint szemelyesen ismerkedni. (itt a haver példája)

2013. jún. 21. 11:37
 13/14 szellemharcos23 válasza:

Hello!Velem is hasonló volt...csak, hogy én vallotam szerelmet a lánynak skype-on keresztül(4 éves isnerjük egymást) és ő is érez valamit velem kapcsolatban, de nem tudja mi az, aztán elsírta magát, és még nem volt egy barátja sem, úgy gondoljuk, hogy jobb lesz, ha személyesen találkozunk és úgy beszéljük meg. A lány 283 Km-re lakik(3 óra és 49 az út oda IC vonatal) és nem sajnálom rá az időt és a pénzt se, de még az anyja nem engedi, hogy elmenjek oda... Nekem már nem egy barátnőm volt, és aludtam is valamelyikel, és alvás közben ölelni is jó volt őket, de én és még ő sem szeretne eltervezni semmit, majd 2016 nyarán szeretnénk találkozni! Én csak annyit mondok, hogy HAJRÁ! :D

17/f

2015. nov. 18. 01:13
 14/14 szellemharcos23 válasza:
Az előbbi vagyok. 4 éve ismerjük egymást*
2015. nov. 18. 01:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!