Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Online szerelem? Lehetséges?
Előfordult már mással is, hogy interneten keresztül vallottak neki szerelmet?
Velem pont tegnap történt egy ilyen eset. Egy hétköznapi beszélgetés lezárásául romantikusan szerelmet vallott nekem, és én nem tudtam, mit mondani, elsírtam magam.
Azt tudtam, hogy tetszem neki, de hogy érez is valamit, arról fogalmam sem volt.
Sosem találkoztunk még (külföldi, nagyon nagy a távolság), ezért is furcsállom ezt az egészet.
Akiket megkérdeztem, mi a véleményük az esetről, azt mondták, pillanatnyi fellángolás, másnapra kialussza, arra sem fog emlékezni, hogy egyáltalán beszéltünk.
Nektek mi a véleményetek?
20l, 20f
Köszi a válaszokat!
Sajnos a mi esetünkben komolyan közbeszól a távolság, és nem beszéljük egymás nyelvét, csak angolul tudunk kommunikálni.
Mennyi az esély, hogy komolyan gondolta, nem csak hülyít?
Milyen nemzetiségű?
Sajnos a törökök és még néhány nemzetiségű pasik mindig szerelmesek. Persze vannak kivételek, de vigyázz.
A találkozás nyilván segítene tisztábban látni, de sem időbelileg sem anyagilag nem tudnánk megoldani. Mindketten tanulunk még.
Őszintének tűnt egyébként. Csak azért vallott be mindent állítólag most, mert el kellett utaznia pár napra, egy darabig nem tudunk beszélni.
Azt mondta, nem tudta tovább magában tartani, mindenképp közölni akarta, mielőtt elmegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!