Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintem nagyon szexi tud...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintem nagyon szexi tud lenni a tetoválás a férfiakon. Ki ért ezzel egyet?

Figyelt kérdés
2013. jún. 20. 20:41
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Az első írta jól, teljesen egyetértek vele.

Nem mondanám, hogy ő a csökkent értelmi képességű.

Régi történet a tetoválás, szomorú, hogy a mai fiatalok ezt nem ismerik, kik, és miért csinálták ezt anno...

Bár nyilván ezért tetszik nekik, mert hiányzik belőlük az érdeklődés, és...visszakanyarodik oda, hogy valóban csak a külsőségek vannak nekik.

2013. jún. 22. 09:38
 22/24 anonim válasza:
Azt mondja már meg valaki, hogy a mai világban miért lenne csökkent elméjű aki tetováltat? Megértem, ha valakinek tetszik/nem tetszik, de mi köze manapság ennek az értelmi képességekhez, régen (ha jól emlékszem 1988-tól volt engedélyezett a tetoválás, vagy akkor nyílt az első szalon az országba., ha tévedek elnézést, de mindenképpen a rendszerváltozás környékén) viszont más országokban lehetett tetováltatni, ott nyilván az emberek hozzáállása is más, viszont eltelt 30 év, természetesen ettől még mindig lesznek akiknek nem tetszik majd, tetoválatlan berekből is van buta, rossz ember, és jó is, úgy ahogy tetováltból...
2013. jún. 23. 02:39
 23/24 anonim ***** válasza:

Nem fekete-fehéren kétféle ember létezik, a tetovált, meg a nem tetovált, de az értelmesebbjén biztos nem egy nagy agresszív valami díszeleg...

Amúgy szomorú, hogy csak divatból valaki még egy aprót is kitesz magára.

2013. jún. 23. 09:09
 24/24 anonim válasza:
Miért lenne szomorú, az ő élete ő döntése, a következményeket is ő viseli, ennél sajnos sokkal szomorúbb dolgok történnek a földön, egyébként szerintem is hülyeség divatból, vagy nagyon gagyit csináltatni, de nem sajnálkozom, mivel ő döntött így
2013. jún. 23. 12:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!