Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szokjak le arról hogy ne váltogassam hetente a szexpartnereimet? A szex megszállotja vagyok és szeretem a változatosságot. Ri. Bancnak tartanak, de én nem tudok lemondani erről. Mi legyen hogy ne bélyegezzenek meg?
Figyelt kérdés
2013. jún. 20. 10:08
11/15 anonim válasza:
Az életedet te alakítod. Ha továbbra is szabadosan akarsz élni, akkor olyan fiúkkal gyere össze, akik távol élnek tőled! Ha nem akarsz így élni, akkor maszturbálj sokat és keress egy olyan srácot, akit szerethetsz!
Egyébként miért csinálod? Ekkora benned a vágy, hogy minél több fiúval akarsz lefeküdni? azért is kérdezem, mert elvileg ti érzelemből teszitek, de jelen esetben erről szó sincs.
14/15 harmadik válasza:
Talán az elég lene ha nem a pasit cserélgetnéd csak több izgalom és talán még a szerep játékok is segithetnek
15/15 Good boy válasza:
Vigyázz komoly betegséget szerezhetsz. Nem tudhatod, hogy kivel állsz össze... hepatitis, AIDS.
Vigyázz magadra mert sok embernek szüksége van még rád és Te is értékes ember vagy, akiből csak 1 van !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!