Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tudnátok ötletet adni hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudnátok ötletet adni hogyan tudnák közelebb kerülhetni hozzá? (Légy szíves csak értelmes válaszokat írjatok)

Figyelt kérdés

A helyzet a következő: amit a "szerelemnek" hívunk na az már többször is elő fordult velem habár inkább tetszésnek nevezném, na voltam egy ilyen nyári tábor féleségben na és akkor ott megláttam 1 lányt és ez a tetszés érzés féleséget váltotta ki belőlem, rá adásul egy csoport-ba kerültem vele na mjad beszélgettem vele,egy kicsit meg ismertem de nem volt olyan sok idő az ismerkedésre mert ösz asszem 2-3 nap volt az egész. Na aztán vége lett ennek a tábor féleségnek aztán utána ilyen ürességet vagy nem is tudom ilyen hiányt éreztem. De tökéletes volt a helyzet mert a lakó helyemen volt ez a Táborféleség ő meg a szomszéd városban lakik. Aztán felkerestem Facebookon hátha lesz belőle valami. Nem is tudom hogyan lehettem akkora Ökör hogy mikor elkezdtem Chatelni vele szinte azt se tudtam hogy mit írok neki, rá adásul nem érdekelt semmi csak az hogy tudjak beszélni vele így hát (jó elég Lúzeres de) a nap nagy részében azt vártam hogy fellépjen Chatre és amikor már fellépett akk hirtelen rá írni se tudtam. Na ugye kinek kell az hogy valaki mindig rá írjon így hát letiltott. Vártam hátha elmul ez a szerelem féleség hát de nem mult el hát aztán így eltelt kb 6-7 hónap akk utána úgy döntöttem hogy írok neki egy kézzel írt levelet persze borítékba meg valami origamit pl: Hattyú vagy szív. Más iskolába jár mint én de van egy közös tanár vagy is csak volt (Ének tanár) oda adom neki a levelet és ő meg átadja a lánynak csak út közben lebetegedett meg el is lett felejtődve. és most van már lassan 1 éve hogy ez van de nem tudom mit csináljak de valahogy közben kiszirvárgott ez a hír hogy szerelmes vagy abba a lányba és az egész iskolán végig söpört mint a tornádó. Szóval az ilyen beégés már nem nagyon számít nekem. Ja egy évvel öregebb nálam (Tudom mielöt írnátok hogy a a lányok a általában nagyobb fiúkra buknak) aprópó ő most volt 9. én meg természetesen meg most ballagtam az ált-ból.

Na ez az én kis történetem Ha valami értelmes ötlete van valaki Örömmel fogadom akár Privát levélben akár itt, hogy mit tudnák ebbe a helyzetbe csinálni?

(ui: a lány elfelejteni nem hogy nem akarom egyszerűen nem tudom hisz már eltelt 1 év és nem múlt el az a érzés)

2013. jún. 19. 23:18
 1/3 anonim ***** válasza:
39%
Valaki leírná röviden a lényeget?
2013. jún. 19. 23:18
 2/3 anonim ***** válasza:
Én megálltam ott, ahol a "ráadásul"-t külön írta
2013. jún. 19. 23:21
 3/3 anonim ***** válasza:
NA, szerintem ne használd ennyiszet a na-t. Na, szerintem írj rá normálisabban, vagy na, felejtsd el.
2013. júl. 3. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!