Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gonosz vélemény nem kell. Szerintetek?
Jah az kimaradt
5. Szted ebben az életben soha senki mást nem utasítanak vissza?? Mások mégis meg tudják tartani a gerincüket és nem kezdenek olyannal akinek tudják h van valakije.
#17: egyáltalán nem biztos, hogy terszel neki. Csak azt mondja, amit hallani szeretnél, egy könnyű numera reményében. Erre a legtöbb pasi elég jól ráérez, hogy kivel érdemes próbálkozni.
F
11-es vagyok.
Nem tudom mire akarsz kilyukadni, hogy mit írtam le még egyszer. Úgy látom már saját véleményt sem lehet adni ilyes fajta embereknek.
Továbbá azt sem értem, mi francnak vagy itt és vered a nyálad, ha annyira menni akarsz ahhoz a hülye gyerekhez. Ideje lenne felnőni inkább tudod. Csak amíg ilyen kis fellángolások éltetnek, sosem fogsz kiszakadni ebből. De te tudod. A te életed.
Egyébként ki akar téged támadni? Egy valami biztos, hogy én nem, szó szerint lesz**rom, hogy mit csinálsz és milyen ember vagy, azt tudom, hogy ilyenekkel nem állok szóba.
Olyan jó, hogy te mindenkit ismersz. Az a legnagyobb probléma ezzel, hogy amit te ismerettségnek nevezel az délibáb, de majd erre is rájössz. Mint ahogy már írták előttem, rengeteg idő kell ahhoz, hogy megismerj valakit, azt mondják néha egy élet is kevés. Lelkivilágát. Ez vicces ugye tudod?
Itt nem azzal van baj, hogy magadra gondolsz, hanem csatlakozol egy olyan másik gerinctelen emberhez aki csalódást okoz a másik embernek ? Szerinted ez normális? Másnak is tetszenél csak nem bulikban kellene nézelődni. Egy kapcsolat nem egy buliról szól vagy arról, hogy hogy táncoltok, hanem a tiszteletről, a megbecsülésről és a HŰSÉGRŐL. Ezek szerinted meglesznek? Használd már egy kicsit az eszed. Neked adja itt a fejét, megcsalta a barátnőjét, szerinted téged nem használ ki? Nem fog téged is megcsalni?
Hihetetlen naív vagy és gyerekes. Mondjuk nem zárom ki, hogy 14 és 16 év között vagytok mind a ketten.
bocsi az offért de amikor olvastam a válaszokat azt hittem a falra mászok hogy egyes emberek mekkira szemétládák. piros pacsit osztogattam nekik. de hogy lehetnek az emberek ilyen érzéketlenek?? tudom hogy a kérdezö sem angyalka de el tudom képzelni az esetét és.. szóval ennyi....
kérdezö: még egyszer bocsánat az offért de ezt muszály volt leírnom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!