Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lebuktam, ahogy próbáltam titokban bámulni a szomszéd lányt bikiniben, szerintetek elmondják a szüleimnek?
Mindketten tizenévesek vagyunk.
Úgy van a szomszédság, hogy egy lakatlan ház és egy telek (ami szintén az övéké) elválasztja a mi kertünket az övékétől. És én átszöktem erre a telekre, hogy jobban lássam őket.
A szüleimnek viszont soha nem tetszik, ha lányokat bámulok (se utcán, se nyilvános helyen se sehol), és nem akarok vitatkozni, azt meg végképp nem, hogy ők is lealázzanak mert azon már nem fogok tudni nevetni.
Áhh nem fogják elmondani. De ha el is mondják, akkor a legnagyobb vétség amit rád tudnak bizonyítani: Birtokháborítás.
Beléptél más magánterületére. DE ENNYI. Ha nekedszegezik a kérdést szüleid, akkor mondd hogy csak 4 levelű lóherét kerestél ott, mert nálatok nincs (vagy valami más gazt kitalálsz, ezt rádbízzuk), és nem is bámultad, csak pont rápillantottál, de pont észrevették.
Mondd ezt!!! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!