Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kéne tennem?

Figyelt kérdés

Nappal belevaló srác vagyok, szorgalmasan végzem a dolgomat, tanulok a vizsgákra, sportolok országos bajnokságra készülök, sokszor nem nézek se jobbra se balra, csak a célokra koncentrálok. Jól érzem magam a bőrömben.

De éjszaka.... Éjszaka sokszor nem tudok aludni, gyengédségre vágyom. Felszínre kerülnek a múlt sebei és én nem vágyom másra, minthogy egy szerető lány ölelésében legyek. Kicsit vigasztaljon és kisírhassam magamból, ezt a sok terhet. Beszélgessünk órákig, simogassuk egymást. Egyedül nem tudok sírni, próbáltam.

De nappal, ha lányokkal kerülök kapcsolatba... úgymond menekülök. Kerülöm a hosszú beszélgetéseket, zárkózott vagyok. Törött a szívem, törött páncéllal meg nem mehet harcba. Így minden lépés fáj. És ez már nagyon hosszú ideje így van.

2013. jún. 19. 12:38
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

amit a válaszadók többsége gondol: d.gni akar, nem tud ismerkedni. :D

1 utálok dugni, imádok szerelmeskedni

2 tudok ismerkedni de soha nem lesz hozzá kedvem. valami olyan tanács kéne amitől lesz KEDVEM hozzá.

... áh mindegy! nincsen összehangolva az adó meg a vevő kommunikációs csatornája. A hiba nem a készülékemben van.

2013. jún. 19. 12:59
 12/18 anonim ***** válasza:
bocs a 10esnél a pont. mi nekünk nem a kedvcsinálás a dolgunk, hanem válaszolni a te kérdésedre.. csajt ne szerezzünk helyetted?
2013. jún. 19. 13:00
 13/18 A kérdező kommentje:
valóban a 10-es a legjobb.
2013. jún. 19. 13:03
 14/18 anonim ***** válasza:

Most komolyan mit akarsz? Ezt mondtam, hogy ne ecseteld a helyzeted!

Megmondtuk, cselekedj, vagy maradj a s*ggeden. Ennyi a két lehetőséged.... Ez itt nem a "mondjad, meghallgatlak, de amúgy előrelépni semmit nem akarsz" műsor.

2013. jún. 19. 13:04
 15/18 A kérdező kommentje:
Téma lezárva. a 10-es rajtszámú versenyző lett az első helyezett.
2013. jún. 19. 13:08
 16/18 anonim ***** válasza:
mondom még elvárja, hogy a csajt elvigyük neki.. komolyan
2013. jún. 19. 13:13
 17/18 anonim ***** válasza:
35%
lol milyen műsor megy itt :D ezek nem normálisak :D nem értik a kérdést XD szegény srác, itt ne kérdezz ilyen komoly dolgokat egyből rádfogják, a sablon szarságokat, ami az oldalon menő.
2013. jún. 19. 13:16
 18/18 anonim ***** válasza:
ultra GAY
2013. jún. 19. 13:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!