Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne tennem?
Nappal belevaló srác vagyok, szorgalmasan végzem a dolgomat, tanulok a vizsgákra, sportolok országos bajnokságra készülök, sokszor nem nézek se jobbra se balra, csak a célokra koncentrálok. Jól érzem magam a bőrömben.
De éjszaka.... Éjszaka sokszor nem tudok aludni, gyengédségre vágyom. Felszínre kerülnek a múlt sebei és én nem vágyom másra, minthogy egy szerető lány ölelésében legyek. Kicsit vigasztaljon és kisírhassam magamból, ezt a sok terhet. Beszélgessünk órákig, simogassuk egymást. Egyedül nem tudok sírni, próbáltam.
De nappal, ha lányokkal kerülök kapcsolatba... úgymond menekülök. Kerülöm a hosszú beszélgetéseket, zárkózott vagyok. Törött a szívem, törött páncéllal meg nem mehet harcba. Így minden lépés fáj. És ez már nagyon hosszú ideje így van.
amit a válaszadók többsége gondol: d.gni akar, nem tud ismerkedni. :D
1 utálok dugni, imádok szerelmeskedni
2 tudok ismerkedni de soha nem lesz hozzá kedvem. valami olyan tanács kéne amitől lesz KEDVEM hozzá.
... áh mindegy! nincsen összehangolva az adó meg a vevő kommunikációs csatornája. A hiba nem a készülékemben van.
Most komolyan mit akarsz? Ezt mondtam, hogy ne ecseteld a helyzeted!
Megmondtuk, cselekedj, vagy maradj a s*ggeden. Ennyi a két lehetőséged.... Ez itt nem a "mondjad, meghallgatlak, de amúgy előrelépni semmit nem akarsz" műsor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!