Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kéne tennem?

Figyelt kérdés

Nappal belevaló srác vagyok, szorgalmasan végzem a dolgomat, tanulok a vizsgákra, sportolok országos bajnokságra készülök, sokszor nem nézek se jobbra se balra, csak a célokra koncentrálok. Jól érzem magam a bőrömben.

De éjszaka.... Éjszaka sokszor nem tudok aludni, gyengédségre vágyom. Felszínre kerülnek a múlt sebei és én nem vágyom másra, minthogy egy szerető lány ölelésében legyek. Kicsit vigasztaljon és kisírhassam magamból, ezt a sok terhet. Beszélgessünk órákig, simogassuk egymást. Egyedül nem tudok sírni, próbáltam.

De nappal, ha lányokkal kerülök kapcsolatba... úgymond menekülök. Kerülöm a hosszú beszélgetéseket, zárkózott vagyok. Törött a szívem, törött páncéllal meg nem mehet harcba. Így minden lépés fáj. És ez már nagyon hosszú ideje így van.

2013. jún. 19. 12:38
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
53%
Ez édes volt.
2013. jún. 19. 12:39
 2/18 anonim ***** válasza:
76%

Mit kéne tenned?

Szükséged lenne egy barátnőre. Akár egy barát barátnőre.

2013. jún. 19. 12:40
 3/18 anonim ***** válasza:
53%

Ahhwww *-* Ez de édes.

19/L

2013. jún. 19. 12:43
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Azt mond meg nekem, szerinted az miért jó, hogy ezt ide kiírod. EVIDENS hogy nőkkel kellene ismerkedned, felülkerekedni a félelmeken és keresni egy barátnőt. NE, ne írd le, hogy de félénk vagy, bla bla, a kérdésedre akkor is ez lesz a válasz. Vagy megteszed, vagy ne rizsázz többet.
2013. jún. 19. 12:43
 5/18 anonim ***** válasza:
Mit kéne tenned? Nem itt siránkozni.. Hanem felállni a gép elől és ismerkedni menni. Itt senkit nem fogsz találni.
2013. jún. 19. 12:47
 6/18 A kérdező kommentje:
4! Tisztelem a véleményed! De én már ott tartok, hogy ez nem evidens. Lehet hogy te egy "hal" vagy és evidens hogy hogy kell úszni. De mi van ha én "elefánt" vagyok. Nem félénk vagyok. Ha figyelmesen olvastad volna, kiderült volna számodra, nappal nem igénylem, így nem is szándékozom lépni ez ügyben.
2013. jún. 19. 12:48
 7/18 anonim ***** válasza:
hát éjjel meg ne számíts senkire.. ha csak nem találsz magadnak valahol, valami dugó haverinát
2013. jún. 19. 12:53
 8/18 anonim ***** válasza:
Nappal nem igényled...., ok. De ott vannak az éjszakáid.
2013. jún. 19. 12:53
 9/18 anonim ***** válasza:
szerintem ép elméjű lány nem fog ilyenbe belemenni.. mégis milyen abszurd már, hogy neked napközben nem kellene, de éjszaka igen.. ja és napközben tök jól ellennél.. nem is foglalkoznál vele, de éjjel igen.. szerintem kicsit állíts a hozzáállásodon, és akkor minden rendben lesz..
2013. jún. 19. 12:55
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Jó, tudod mit? Akkor ne csinálj semmit. ok? Nem tudunk mit mondani, ennyi.
2013. jún. 19. 12:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!