Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A szerkesztők nem akarnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szerkesztők nem akarnak csinálni egy Bisex kategóriát?

Figyelt kérdés

:DDDDD

komolyan jó lenne.:D

2013. jún. 18. 22:57
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Félre értetek.:D

Nem azért akarom, h kiközösítsük .D

hanem mert sokkal egyszerűbb lenne :D

heeey! Reportolom a válaszom :d BISEX KATEGÓRIÁT AKARUNK! :DDDDD

2013. jún. 19. 06:47
 12/21 A kérdező kommentje:
uf mégse tudom reportolni :DD
2013. jún. 19. 06:47
 13/21 anonim ***** válasza:
29%

támogatom az ötletet, mert egy heteronak (mint nekem) felfordul a gyomrom, mikor egy félreérthető kérdéscímre rákattintok.

Illetve szigorítani is kéne a +18-as illetve akkor ezt a "biszex" kategóriát, mégse lenne jó, ha valaki szexualitásba feltenne egy meleg sztorit.

2013. jún. 19. 13:12
 14/21 anonim ***** válasza:
51%
Amíg nincs külön kategória, addig nyugodtan oda teheti.
2013. jún. 19. 17:19
 15/21 anonim ***** válasza:

tisztában vagyok vele, csupán azt írtam a kategória önmagában nem elég.

EZ olyan minthogy egy férfinek nem kéne leszbikus kérdésekkel foglalkozni, egy nőnek meleg kérdésekkel.

Ugyanúgy egy heteronak sem. Persze ha érdekli, nyugodtan átkattint és megnézi, de én inkább megkímélem magam.

Egyik nap sok meleg kérdés volt itt, félreérthető cimekkel, azóta nem igen válaszolgatok ebben a kategóriában.

2013. jún. 19. 17:27
 16/21 anonim ***** válasza:
azért, mert te divat bisex vagy, nem fognak neked kategóriát csinálni.
2013. jún. 19. 17:32
 17/21 anonim ***** válasza:

15-ös: A külön kategória nem azok miatt lenne elsősorban jó ötlet, akik nem akarnak ilyen kérdéseket látni. Épp azért lenne jó ötlet, hogy aki meg olyan kérdést AKAR látni, annak ne kelljen oldalakat lapozgatnia és kulcsszavakra keresgélnie.

Persze mindkét félnek jó megoldás lenne ez így. Viszont ez a "karantén" duma azért elég vicces.

2013. jún. 19. 17:38
 18/21 anonim ***** válasza:

miért vicces?

konkrétan német pitét mikor néztem, vagy melyiket, behánytam. épp ettem.

egy normális heteroszexuálist nem érdekel egy meleg sztori, se nem egy csók. nem karanténról van szó.

teljes joguk van a szabadághoz de hagy ne kelljen már őket néznem.

nem hiszem hogy azért kell valakit bántani, mert meleg. nem ez nem igaz, legyen, legyen jó élete meg párja meg minden, csak ne előttem!

2013. jún. 19. 17:45
 19/21 A kérdező kommentje:

Nem azért írtam a kérdést, hogy "karanténba" tegyük őket.

De:

1, tényleg sok esetben félreérthető, bár vannak olyan tahók, akik ígyis , úgyis oda fognak menni trollkodni, de akit tényleg nem érdekel az nem.

2, szinten gyakran nem jelölnek be cimkéket, hogy ne dobja ki a kereső.

3, sokkal egyszerűbb lenne ha egy helyen lenne. :D

2013. jún. 19. 20:12
 20/21 anonim ***** válasza:

18-as: Ez mind csak nézőpont kérdése. Senki se mondta neked, hogy nyisd meg az ilyen kérdéseket. Ha pedig mégis megnyitod, láthatod a leírásból, hogy melegekről/leszbikusokról szól és abban a pillanatban el is hagyhatod a kérdést, mindenféle kellemetlenség nélkül.

Én sem szívesen olvasom az 1000. hetero párról szóló kérdést, hogy ki terhes és ki hogyan dugja a másikat, mégsem panaszkodok, hogy ott vannak.

2013. jún. 19. 21:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!