Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit akar? Tetszem neki vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit akar? Tetszem neki vagy csak barátok? Érdekes.

Figyelt kérdés

Van egy fiú. Az osztálytársam öccse. Én 14 ő 13 éves. NEkem az osztálytársam tetszik, de nem tudom hogy az öccsével mi legyen.

mert vele jobban összeillek.

de ilyeneket csinál hogy megyek föl órára és elmegyek a terme előtt és kirohan ordítva a tömött folyosóra, hogy sziaaa!!

napközis lett( csinált 1 hülyeséget) mentem a suli előtt ő kint volt az udvaron, elkezdi gyere be hátul, siess, várlak, küldött egy puszit és otthagyott.

Én bementem, ott várt

Mondta menjünk sétálni.. Hát menjünk (ezt igy a suli udvarán )A haverjai jöttek velünk, hát "szépen" elküldte őket... Még én is megijedtem, olyat ordított.. :)

aztán elkezdtünk beszélgetni hogy mi lesz holnap (közös program), meg mondta hogy milyen jó volt a nyáron, mert minden 2. este látott, és akart minden nap, de csak 2 naponta jöhetett ki és hülyéskedtünk sokat és élvezte. volt nálam buborékfújó, elkezdtünk szappanbuborékot nyelvvel kidurrantani (hülye szokás..) xD és azt mondta hogy valahogy rakjam be a számba a szppanbuborékot mert az ő a számban akarja kidurrantani :D Mondtam neki, hogy jó hát persze.. ezt most nem..

és minden kb 5. gondolata ilyen kis perverz..

az osztálytársam nem csinál ilyeneket vele csak haverok vagyunk...

És most nem tudom hogy mi legyen az öccsével, mit csináljak vele, összejöjjünk vagy ne, nem tudom...

Ezen az összejövésen annyit értek, hogy kézfogás meg ilyenek max csók..

Aki nem tud nermálisan válaszolni az ne írjon légyszi!

Bocs hogy hosszu lett és a hibákért is csak siettem.

14/L

Előre is köszii!!!

2009. okt. 11. 20:02
 1/7 anonim ***** válasza:
Rúgd tökön az öccsét és mindjárt nem fog tapadni rád.
2009. okt. 11. 20:27
 2/7 A kérdező kommentje:

Na ez értelmes volt.. szerinted ha tökön akarnám rugni akkor bementem volna hozzá? :O

Am hozzá kell tenni hogy a sráccal is lehet még valami, mert az osztálytársamba már..hát nem tudom.. nem szeretem..

2009. okt. 11. 20:34
 3/7 anonim ***** válasza:
Baaaaakkkkkeeeeerrrr!!!! Mi a rákot akarsz hallani? Ha nem szereted az osztálytársad, akkor minek írogatsz ki ilyen hülye kérdést????? Járj az öccsével, és pont.
2009. okt. 11. 20:37
 4/7 A kérdező kommentje:
Jó, persze.. csak az nem biztos hogy én tetszem neki.. és ezek alapján szeretnék véleményt erről..
2009. okt. 11. 20:47
 5/7 anonim ***** válasza:

3. válaszom a mai nap folyamán neked, ééééés csapó.

Igen tetszel neki.

2009. okt. 11. 20:57
 6/7 anonim ***** válasza:
Találd ki,hogy mit akarsz. Meg szerintem várj még, egyikőtök sem elég érett a dologhoz...
2009. okt. 11. 22:48
 7/7 anonim válasza:
hmm..ha te az öccsével érzed magad jól akkor legyél vele (gyere össze vele) és ha az zavar, hogy kiszalad a folyosóra elég és ordibál (az egyébként azért van szerintem mert tényleg érdeklődik irántad..ezt az is igazolja pl; hogy elküldte a haverjait mert kettesben akart veled lenni..stb. )és a folyosós ügyet pedig beszéld meg vele..hogy ez neked íg nem tetszik, ha szeret változtat rajta, hisz ez nem nagy dolog!sok szerencsét. dönts jól !
2009. okt. 13. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!