Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól tettem, hogy elküldtem a francba? Mert én helyes döntésnek érzem.
Volt egy lány,aki nagyon tetszett.Teljesen normális szolíd lány volt.De csak barátságot akart.na én hülye belementem.Aztán néhány idióta páwa majom miatt elribancosodott.Rá sem ismerni.Mindig nekem sírta el a hülyeségeit,hogy ez a fiú így ez a fiú úgy....
Egy darabig hallgattam próbáltam a helyes útra terelni.
De a hétvégén betelt a pohár.Elmentünk szórakozni és egy kis vézna kakkastaréjo rajmundó ráakaszkodott én leszedtem róla és kirángattam a lányt.Mondom menjünk haza elég volt mára.Erre leszídot,hogy sohasem hagyom hogy boldog legyen.Na ekkor lehordtam,hogy én régen nem kellettem most is csak szemetesládának használ akkor folytassa csak tovább ezt az undiríto ribanc életet amit csinál.
Nagyon felidegesítet...
Nem fordultam be.Csak egy jó darabig nem akarok lánnyal kezdeni.
A csajok is csinálnak ilyet.Ők is bezárkóznak és a normális férfi közeledését visszautasítják.
De nektek könnyebb....
Jól megmondtad neki a frankót, gratulálok!
L
Ez a nektek könnyebb duma-.- Eddig elég szimpi voltál, de ez kezd megváltozni.Utálom ha egy pasi sajnálkozik vagy sajnáltatja magát.Nő létemre talpraesettebb vagyok.
Engem meg egy fiú megpróbált megerőszakolni(Nem sikerült,de azért jól szétvert)tizenéves koromban.Mégsem hiszem,hogy minden pasi egy agresszív fas* ...Na mindegy.
Tiszta fejjel nem is így gondolkozik az ember.
Viszont idegesen más a véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!