Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány intelligens, széparcú de van rajta egy kis felesleg, tetszhet helyes fiúknak?
Figyelt kérdés
2013. jún. 14. 20:09
1/6 anonim válasza:
igen, velem volt ilyen, aztán lefogytam és már minden fiúnak tetszem
2/6 A kérdező kommentje:
Nos, dolgozok az ügyön. :-) Egyébként köszönöm a válaszod!
2013. jún. 14. 20:17
3/6 anonim válasza:
Attól függ, ki neked a helyes fiú, akik nekem tetszenek azoknak a vékony, sportos lányok jönnek be (pedig nem a plázafiúkhoz vonzódom :D).
4/6 anonim válasza:
Persze, attól tettszhesz egy fiúnak...
5/6 anonim válasza:
Rajtam is van egy kicsi és van barátnőm,akinek szép az alakja :) ez nem attól függ,hogyan nézel ki.
Bejöhetsz helyes fiúknak,mert őt lehet nem érdekli hogy hogyan nézel ki,egyépként meg gondol arra biztos,hogy esetleg lefogsz fognyi:) nekem is sikerült, csak bízni kell magadban!
6/6 Sudribunkó válasza:
Persze! Hosszú távon csak a belső értékek fontosak! Rövid távon pedig azért jobb egy nagydarab csaj, mert ott hajtok rajta egy lyukat, ahol akarok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!