Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Melyek azok a női tulajdonságo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyek azok a női tulajdonságok, amik teljesen el tudnak varázsolni egy férfit?

Figyelt kérdés

:)

19/L

2013. jún. 17. 18:37
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

amiket eddig olvastál az nagyjából fedi a valóságot,

ha nem csak szexre hajtasz, akkor a belső nagyon fontos, de általánosságban erre sincs képlet N

2013. jún. 17. 18:52
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Húúú. Szeretem, ha egy nő érti a viccet, ha nem sértődik meg sokszor. Legyen művelt, az inteligencia szexi. Legyen megértő, próbálja megoldani a problémákat, ahogy én is próbálom. Ne meneküljön előlük, merje megbeszélni velem. Legyen normális vitapartner. Ne legyen túl kényes, ne irtózzon a sátrazástól(ez csak példa).

Most főleg azt írtam, milyen ne legyen.

Öljön bele a kapcsolatba bár feleannyit, mint én. Ha baja van, mondja meg, őszintén. Lehet titka előttem, de ne legyen semmi, amit azért nem mond el, mert nem mer.

Szeressen. Szeressen annyira, hogy kitartson mellettem a marhaságiam ellenére, hogy meghallgasson, hogy akkor is velem maradjon, ha például fél évre elutazok.

Ha kidob, kultúráltan csinálja.

Tisztelje a két kezi munkát is, de a szellemit is. Legyen széleslátókörű.

Ennyi kb. Ha valami kérdésed van, kérdezz nyugodtan, elég sokat írtam asszem, vannak, amit függnek egymástól. Stb. f

2013. jún. 17. 18:57
 13/15 anonim ***** válasza:

Diszkret, visszafogott, gyenged, erzekeny, finom noiesseg, ami a legkevesbe sem tolakodo, megis azonnal erezni lehet, hogy nem a kulsosegek aranytalan sulykolasarol, hanem belulrol fakado, onelfogadason alapulo, magabiztos noiessegrol van szo.

Emellett pedig szamomra peldaul az intelligencia veszettul szexi!

2013. jún. 17. 18:59
 14/15 A kérdező kommentje:
köszi :D
2013. jún. 17. 19:00
 15/15 A kérdező kommentje:

azt hittem a férfiak nem szeretik az okos nőket...

de örömmel hallom,hogy nem így van :)

2013. jún. 17. 19:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!