Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok egy fiúba de ő nálam 9 évvel idősebb voltam már vele de csak smároltunk kb 5ször de mindig átbasz ígérget hogy nem fog bassz át de valahogy másnapra mindig elfelejti mit tegyek?
Figyelt kérdés
2009. okt. 11. 16:25
1/4 anonim válasza:
"ígérget hogy nem fog bassz át" :D
2/4 anonim válasza:
írd már le újra csak érthetőbben :S
3/4 anonim válasza:
szerinted mi a rossebeket akarhat egy lánytól egy 9!!! évvel idősebb srác aki csak "igérget"??????? a hátadra vágna és megb.na szárazon!
4/4 anonim válasza:
én is így voltam/ vagyok ezzel...nyáron összejöttem egy nálam 6 évvel idősebb sráccal. Kb 5x találkoztunk és le is feküdtem vele. azóta egyszer találkoztunk. beszéltünk egy ideig telefonon de 3 hete már annak is vége szakadt. lehet ha most felhívna rögtön ugranék, de józan ésszel hagyni kell a francba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!