Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit csinálnátok? Többi lent.

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit csinálnátok? Többi lent.

Figyelt kérdés
Van egy fiú, aki nagyon tetszik és kedves is, csak 7 (!) évvel idősebb nálam.. Nem régen volt osztálybulink és ő is ott volt, mert az osztályfőnök régi osztályába járt. És mindenki eléggé be volt rúgva, kivéve minket, mert mi még 'kicsik' vagyunk ehhez.. Na és a lényeg, hogy azért mi is ittunk, csak nem sokat és megkértem, hogy bontsa ki nekünk a piát. Ki is bontotta, de ahogyan odaadta letapizott. Valószínűleg azért csinálta, mert részeg volt, de most nem tudom, hogy elmondjam-e neki, hogy nekem is bejön, vagy ne??
2013. jún. 17. 09:09
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Tudom, és azt is tudom, hogy addigra lehet, hogy minden más lesz, de félek elmondani.. És hogyan mondjam ? 'Szia te is tetszel nekem, meg minden, csak félek, hogy mindenki előtt tapizni fogsz?' vagy hogyan ? xxdd És az egyik barátnőmnek is Ő tetszik, és látom, hogy zavarja, amit osztálybulin csináltunk. És most ezért nem beszél velem.. De szerintem ő sem igazi barátnő, ha azon megsértődik, amit nem is akartam.. Úgy érzem, hogy Ő lenne az igazi, de valamiért nagyon izgulok..:3
2013. jún. 17. 10:08
 12/16 anonim ***** válasza:

A tapizástól ne félj, mert ha már járni fogtok akkor nem hiszem, hogy ilyet fog csinálni, inkább attól félj, hogy ha már megvoltál neki az első adandó alkalommal dobni fog.

Az idősebb fiúk szemében a náluk ennyivel fiatalabb csajok sokszor csak kislányok, akiket meg lehet vezetni, egy numera aztán kész.(Tapasztalatból mondom, nem egy "haverom" gondolkodik így)

De azért mondd el neki mihamarabb szerintem!

2013. jún. 17. 10:17
 13/16 A kérdező kommentje:
Az igaz, hogy sokszor úgy bánik velem, mint egy kislánnyal, de olyan kedvesen, tehát úgy félt, vagy nem is tudom.. És én nem szeretnék vele még lefeküdni, mert nem akarom, hogy utána máris dobjon..:( De nem tudom, hogyan mondjam el.. Valakinek nincs erre ötlete ?
2013. jún. 17. 10:24
 14/16 anonim ***** válasza:

Hívd valamikor félre, ha találkoztok. És mondj valami ilyesmit:

"Hello, csak azért akarok beszélni veled, mert el szeretném mondani, hogy egy nagyon aranyos és kedves fiúnak tartalak, és azt hiszem érzek irántad valamit, de eddig nem tudtam hogyan mondjam el, mert féltem, hogy ez az érzés talán nem kölcsönös, (és félek, hogy nem bízhatok benned, főleg azután az este után,) de most már meg kell tudnom a választ..."

De akár le is tesztelheted előtte, pl.: Azt mondod, hogy van egy fiú, akivel most jársz, és ez elég komoly, a reakciója mindent elmond majd!

2013. jún. 17. 10:37
 15/16 A kérdező kommentje:
És személyesen mondjam meg neki vagy facen ?? Mi a jobb, ha egyenesen megmondom, vagy mondjuk célozgatok ?? Pl. elkérem a telefonszámát vagy beszélek róla, hogy milyen aranyos, amikor ő is hallja ?
2013. jún. 17. 10:47
 16/16 anonim ***** válasza:
Egyenes, ne fészen.
2013. jún. 17. 10:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!