Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti csinálnátok ilyet?
Figyelt kérdés
Barátnőm mondta, hogy a twoo-n megismerkedett valakivel, aki rögtön kocsival elment érte, elvitte valahova és együtt töltöttek egy éjszakát. Egy teljesen vadidegen pasival.
Nekem ez kiábrándító, nem így ismertem meg a barátnőmet.
2013. jún. 11. 20:02
2/7 anonim válasza:
Most hallok először erről az oldalról.
Amúgy nem, nem csinálnék ilyet, én nem ez a típus vagyok.
De nem is ítélek el senkit emiatt, mert ez az ő ügye, és amúgy sem ritkaság, hogy valakik az első éjszakát már együtt töltik. Azóta a dolog hol tart? Egyszeri alkalom volt, vagy még találkozgatnak az eset óta is?
3/7 anonim válasza:
ezt ugy hivják hogy 1 éjszakás kaland. csak a 21. századra átültetve
4/7 A kérdező kommentje:
vadidegen pasi, akit nem is ismer. bárhova el is vihette volna! csevegtek pár szót, és a srác már ott is volt érte. nem, csak egyszer megtörtént, és azóta semmi. én azért idegen férfiakban nem bíznék ennyire.
2013. jún. 11. 20:17
5/7 anonim válasza:
Akkor valószínűleg eleve egyéjszakás kaland volt megbeszélve.
6/7 anonim válasza:
ribanckodás 2.0 már a neten is lehet k.rválkodni :O mik vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!