Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek túl sokat várok ha egy ilyen pasit akarok? Lent!
Figyelt kérdés
Egy olyan pasira vágyok aki védelmezô, bújós, szeretô, domináns, hûséges, ambícózus. Külsôleg magas,izmos, erôs, szép és kedves szemek, igényes, jól öltözött....
Lehet, hogy emiatt most mindenki meg fog vetni de nállam számít a külsô.
2013. jún. 16. 22:34
11/19 anonim válasza:
várjatok nincs még vége,a sorolás egy másik kérdésben fog folytatódni holnap reggel.
12/19 anonim válasza:
tőlem számíthat Neked a külső, majd rá fogsz jönni, hogy a belső és a külső összefügg,
bújós - domináns? ilyennel még nem találkoztam
amúgy akivel jót tudsz dumálni, az nem ezekkel fog rendelkezni, de nem gond, majd fel fogsz ébredni
keresgélj, csak ne későn jusson eszedbe, hogy nem szóltak előre N
13/19 anonim válasza:
Sok , én is ilyen fiúra vágytam, aztán folyamatosan leadtam az igényeim, de még egy olyat sem találok, Aki tetszik nekem és szimpatikus is, pedig én értelmes vagyok, az összes érettségim ötös, van anyagi hátterem, jól is nézek ki, és még ilyen paraméterekkel is olyan szar, uralkodó típusú bunkó férfiakkal sikerült megismerkednem. Csak találj valakit, aki szeret, és jól bánik veled, ha ilyen akkor nem számít, Hogy nem 190 centi, vagy izmos. Azt sem mondom, hogy olyannal jöjj össze akihez egyáltalán nem vonzódsz.
15/19 anonim válasza:
Szerintem magányosan fogsz megöregedni.
16/19 anonim válasza:
majd szólj,ha találtál ilyet...csak nehogy megöregedj.
17/19 anonim válasza:
22:48: "uralkodó típusú bunkó férfiakkal sikerült megismerkednem"
Tehát dominánsak voltak, mi azzal a baj? A kérdező is olyat akar, meg te is. Itt jól látszik a női igények ellentmondása :)
18/19 aszomszedneni válasza:
magasság konkrétabb meghatározása után talán jelentkezem :D
19/19 anonim válasza:
Kíváncsi lennék ehhez képest, te milyen ember vagy és hogy nézel ki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!