Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok tényleg jobban felfigyelnek az olyan fiúkra, akiknek már van vkijük, vagy azt hiszik róluk hogy van vkijük?
Figyelt kérdés
Ha elsőre nem tetszik meg nekik a srác, de mondjuk meglátják egy lánnyal, akkor előfordulhat, hogy esetleg jobban érdekli majd őket??
Vagyis: elő lehet csalogatni egyfajta féltékenységet, ami miatt a lány utána jobban elkezd érdeklődni??
2013. jún. 16. 21:13
2/8 anonim válasza:
Fiú vagyok, és már sokszor meglepődtem magamon ebbe na témában, ugyanis amit felvázoltál, egy létező dolog, nem is igazán irigység, de felminősíti a személyt, ha úgy tudjuk, hogy ő kell valakinek. Szval magamból kiindulva ez létezhet a lányoknál is, más kérdés, hogy valszeg visszafele sülne el, ha azt mondanád, hogy van valakid.
4/8 anonim válasza:
Létezik ilyen, több lány ismerősömön lejátszódott már ez. De azok olyanok is voltak hogy....... De nálam nem így van.
5/8 anonim válasza:
Szia! A lányokkal mindig is őszinte vagyok. Ja és mindig megmondom, hogy baszni megakarom. Minden második csajszika - 2. Dugni akar.
6/8 A kérdező kommentje:
Nekem pont az lenne jó, ha visszafele sülne el, mert jelenleg abszolút nem kellek senkinek.
2013. jún. 16. 21:53
7/8 anonim válasza:
Ez hülyeség. A r*bancoknál talán így van.
8/8 anonim válasza:
Lehet van valami alapja,de tényleg csak a kis p*csáknál működik ez szerintem. Engem nem érdekelne, bárkiről is legyen szó.Az már más tészta,hogy ha valaki olyan embert látok meg egy lánnyal, akit mondjuk én is kedvelek, vagy tetszik, akkor lehet előjön egy bizonyos féltékenység, de attól még hagyom őket békén,és nem szándékozom szétszedni őket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!