Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy nem találok párt magamnak? Pedig sokak álltal szépnek, csinosnak mondott lány vagyok. A többségnek csak szexre kellenék. Mi lehet a gond?
te már megint az vagy aki tegnap éjjel még azzal fárasztott minket h a pasija 31 éves és nincs lakása ezért szánalmas?
Az is a 120ezres fizetésével volt oda, pedig az nem olyan hú de nagy szám...
ez ilyen arrogáns és pofátlan emberek azért nem találnak rendes párt, mert a természet leosztja a z értelmes pasikat az arra érdemes nőknek...
Kérdező!
Szerintem te ne másokat kérdezgess privátban, hogy mit tud felmutatni és mit nem! Te kértél tanácsot másoktól, szóval maradj a témánál, és gondolkozz el, hogy min kéne változtatnod, vajon miért kellesz mindenkinek csak 1-1 éjszakára! Valamint derítsd ki, hogy te mit tudsz felmutatni?! Ja igen, havi 120, internet explorer használata pipa, privát üzenet küldésének megtalálása egy oldalon belül pipa, mások fikázása mert nem bírja elfogadni, hogy egy nulla pipa! :DDDDDD
Ügyes kislány! :DD ;))))
Én ügyvéd gyakornok vagyok kérdező. És már többet keresek, mint te. Pedig még csak gyakornok vagyok.
És ráadásul nem is ronda. Még egyszer kérdezem, te mit tudsz felmutatni?
Mondjuk az itteni viselkedésed alapján bottal sem piszkálnálak meg, még akkor sem, hogy ha úgy néznél ki, mint egy playboy nyuszi. Bár kétlem, hogy olyan szép vagyok, akkor nem írtál volna ki ilyen kérdést...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!