Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek az ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek az ilyen mellekről? (kép)

Figyelt kérdés

Nem az enyém, de nekem is pont ilyen és ekkora. Az alkatom is nagyon hasonló.

[link]

2013. jún. 15. 21:26
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
35%
Hol van itt a mell? Csak a bimbót látom XDDDD
2013. jún. 15. 21:51
 12/21 anonim ***** válasza:
87%
Teljesen lapos a mellkasod. De szerintem még így is szebb, mint egy lógó nagy csöcs (amilyen nekem van :(() szóval ne irigykedj a dinnyékre, a tiéd ha pici is, legalább nem lóg.
2013. jún. 15. 21:53
 13/21 anonim ***** válasza:

Nekem ennél kicsit nagyobbak, és kerekebbek, viszont mindig gátlásos vagyok, ha épp nincs rajtam melltartó. Magamnak olyan kicsinek látom. Sosem voltak nagy melleim, mivel nagyon vékony a felsőtestem, kis törékeny csaj voltam, majd elfújt a szél, ez miatt is mindig csúfoltak, és még valamilyen szinten még mindig bennem van...

De a lényeg, hogy szerintem megfelelő ez a mellméret. Ha beléd szeret egy pasi, nem a mellméreted miatt fog esetleg meghátrálni, szerintem.

2013. jún. 15. 22:11
 14/21 anonim válasza:
100%
Nekem tetszik, számomra vonzó ez a test. Amiatt meg, hogy a srácoknak esetleg megakad a szeme a nagyobb példányokon, ne legyen komplexusod, az én szemem is megakad rajtuk, de a barátnőmnek is pont ilyen adottságai voltak, mint a képen látható hölgynek, és imádtam.
2013. jún. 15. 22:48
 15/21 anonim ***** válasza:
szerintem teljesen jó beindít simán és nagyon tetszene :) itt az a kérdés h te irigy lennél-e az enyéimre :D
2013. jún. 15. 23:39
 16/21 anonim ***** válasza:
Én a kicsiket szeretem, de ez már túl kicsi.
2013. jún. 16. 12:47
 17/21 anonim ***** válasza:
Nekem ennél egy kicsit nagyobb volt, de még úgy is volt olyan 75A melltartó, ami nagy volt rám, szóval talán 75AA lehetett a pontos méret. Utáltam, nem bírtam elviselni, évekig nem járta strandra és uszodába, mert nem mertem levetkőzni, azt gondoltam, mindenki az én nulla melleimet nézi és rajtam röhög. A tornaórákat is gyűlöltem. Bő szabású, fiús ruhákat hordtam, hogy ne legyen annyira feltűnő. Szerintem a végét kitalálod, 30 éves koromig kínlódtam, nem nőtt meg a fogamzásgátlótól, terhességtől, szopatástól sem (OK, átmenetileg, de utána pont ilyenre visszament), és utána megműttettem. Nem óriás lufikat, csak egy természetes, alakmhoz illő átlagos mellet csináltattam. Nem bántam meg, azóta normális életem lett.
2013. jún. 16. 15:35
 18/21 anonim ***** válasza:
Szép mert legalább természetes!
2013. jún. 16. 15:36
 19/21 A kérdező kommentje:

Rám a 70 vagy 75/A-s melltartó jó, és nem szoktam bő felsőket hordani, isten ments, akkor még ez a kicsi sem látszana :)) szűk trikók, pulcsik, pólók jöhetnek

Műtétre nincs pénzem, és ha lenne sem biztos, hogy bevállalnám... de megértem, ha valaki megcsináltatja, persze normális, ízléses keretek között.

2013. jún. 16. 16:47
 20/21 anonim ***** válasza:
61%
:D Nem tudom mi ez a mell para majdnem minden csajnál. Engem roppantul nem érdekel, azért ennél a mellnél az enyém nagyobb,kb 75/A-s, de azért nem ennyire kicsi, de engem nem is izgat,hogy most 'csak' ekkora vagy nagyobb,vagy bármi.... Nem tudom miért keresi magában mindenki a hibát. (bennem is van amúgy).
2013. jún. 16. 18:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!