Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kalapos22 kérdése:
Szerintetek nekem kell csinalnom valamit?
Figyelt kérdés
Elment nalunk a viz es nemtudtam furodni mikozbe egy szulinapra kellet volna mennem.Anyam baratnoje felajanlotta hogy nala letusolhatok,elis mentem es tusolas kozben ramnyitodt puceran nemtudom veletlenul-e de ramnezet en ra es gyorsan kiment mikor kijotem boccsanatot kert.Szerintetek ez baj vagy kell nekem szolnom neki valamit? 17/F2013. jún. 15. 20:24
2/9 anonim válasza:
Szerintem ez még fantáziának is gyenge.
3/9 anonim válasza:
Kérdezd meg, hogy tetszett-e a bráner?
4/9 A kérdező kommentje:
ja jo no es ez nemkamu a heten megtortent velem azert kerdem mit kene tennem
2013. jún. 15. 20:28
5/9 anonim válasza:
ne feszegesd ezt
ha akar valamit hidd el megtalálja a módját rá:)))
6/9 anonim válasza:
hány éves a nő? dugd meg gyorsan és mondd,hogy kielégítenéd a vágyait :) még soha nem voltál érett nővel mond neki
7/9 anonim válasza:
csak kíváncsiskodott, velem is történt hasonló.:D
8/9 A kérdező kommentje:
30 eves a no
2013. jún. 15. 20:34
9/9 anonim válasza:
akkor verd be neki a lompost,de gyorsan :) és élvezzetek együtt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!