Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen esetben feljelenthet a prosti?
Egyedül dolgozik, szóval nincs strici.
Szóval fizetés nélkül eljönnék :D
Gondolom nem türelmi zónában csinálja, és biztos vagyok benne hogy feketén :D
Ez nem lopás, hanem csalás. A szolgáltatás használata, majd a fizetés nélküli lelépés jogilag a csalás bűntette, csak hogy ezzel mindenki tisztában legyen az oldalon.
Egyébként meg tudtommal előre el szokták kérni a pénzt, pont az ilyen esetek elkerülése érdekében.
ku.rvavagyok.blog.hu
tanulmányozd, kérdező.
(értelemszerűen az első szót egybe írva, csak úgy nem engedi posztolni)
Az igaz hogy szolgáltatást nyújt, de illegális meg nem is fizet utána adót.
Meg szerintem a prostik többsége szégyelli a munkáját, és nem tudom elképzelni hogy elmegy a rendőrségre
"Biztos úr, prosti vagyok és az egyik ügyfelem fizetés nélkül távozott."
Undorito vagy! Gondolom senki nem viccböl prosti, és enm azért mert annyira ráér, avgy unatkozik. Gondolj már bele..lehet hogy ez miatt agyonverné a stricije(akiröl te nem tudsz) az egyik elöttem hozzászolo irta azt a honlapot. olvasd el;) ( aztmondják nincs stricijük, egyedül dolgoznak, közben meg ott van a másik szobában egy gorilla) báár..amien szemétláda vagy megérdemelnéd..-.-
18L
Csak egy apróság: előre kell fizetni!
Szóval inkább az a kérdés, ha fizetsz, és otthagy, mész-e a rendőrségre? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!